Música entre vinyes

El festival VinyaSons Ametller Origen arriba a la sisena edició apostant per les veus femenines. La proposta, des del 29 de juny i fins al 10 d’agost, passa per dotze cellers on la música es fon amb el vi i la gastronomia

Boqueria & Óscar

Una de les primeres imatges del llibre Mi Boqueria (Planeta Gastro) mostra La Rambla l’agost passat plena de flors i espelmes, perquè Oscar Manresa no podia deixar passar el moment terrible en què...

Dies de foc i fressa

Sant Joan és la festa més socialitzadora: els carrers són el seu escenari principal i el foc i els petards engresquen grans i petits. Però inevitablement, les normes de seguretat li han restat un punt d’espontaneïtat

DONES que fan PINYA

Fa quaranta anys no hi havia dones castelleres i ara ja representen el 40%. En l’aspecte tècnic, la seva incorporació al món casteller ha estat clau per aixecar castells de deu i ara el repte és assolir la igualtat en les estructures de poder

Majestic històric

L’hotel Majestic celebra aquest 2018 tot un segle d’existència amb la inauguració del restaurant Solc (que treballa amb productes de l’hort de la família propietària, els Soldevila, en el Maresme)...

La birra d’or

Catalunya viu una febre per la cervesa artesana amb un augment del consum i de la producció. Barcelona s’ha convertit en un dels destins turístics preferits pels amants d’aquesta beguda

Dalt d’un burro

L’animal que va ser motor de les feines del camp s’ha hagut de reconvertir en epicentre d’activitats lúdiques a l’aire lliure orientades al gaudi de les famílies. El ruc, d’intel·ligència més que contrastada, ha passat de ser bèstia de càrrega a protagonista d’experiències rurals de cap de setmana

El pa que s’hi ven

A Catalunya hi ha un miler de flequers artesans que reivindiquen el valor i l’autenticitat d’un producte que en mig segle ha passat de ser bàsic en l’alimentació a només un complement

Si no heu trobat la notícia que buscàveu, proveu amb el nostre cercador.