Promoció

FES-TE REPUBLICÀ

La subscripció a La República es pot fer de manera directa a través del web de la revista –www.lrp.cat–, i tant els subscriptors en paper com els digitals rebran un carnet personalitzat

Tant si voleu llegir La República en el suport tradicional –paper– com si preferiu fer-ho a través d’una pantalla, podeu formalitzar la subscripció al setmanari de manera ràpida i senzilla a través del lloc web www.lrp.cat o enviant un correu electrònic a l’adreça info@lrp.cat.

La subscripció en paper i digital té un cost anual de 72 euros, mentre que la subscripció exclusivament digital té un preu més reduït, de només 12 euros anuals. Ens els dos casos, el subscriptor rebrà un carnet personalitzat amb les seves dades. En el cas de la subscripció en paper, amb aquest carnet podrà recollir cada setmana la revista al quiosc que triï. Els subscriptors de la versió en paper també tindran accés a la versió digital, que fonamentalment oferirà els mateixos continguts que la revista física. La versió digital de La República és accessible des de dispositius Android i iOS (iPhone i iPad).

Al marge de ser una eina pràctica per gestionar l’accés a la revista, el Carnet de la República també té com a objectiu consolidar la comunitat de lectors d’aquest nou projecte periodístic i, més endavant, oferir avantatges a tots aquells que hi participin. De fet, La República neix amb una clara voluntat participativa i de convertir-se en un mitjà de comunicació de proximitat amb els lectors i amb els subscriptors. L’objectiu és aconseguir normalitzar un espai mediàtic per a tots aquells ciutadans que se senten còmodes amb la idea d’una Catalunya republicana i que busquen un periodisme compromès.

Preguntes freqüents sobre el projecte

REDACCIÓ

Quan falta poc més d’un mes per a la sortida del número 0 del setmanari La República, hi ha un seguit de dades bàsiques que ja es coneixen:

Què és?

La República és una revista setmanal d’informació general que sortirà a la venda al quiosc els dissabtes i es distribuirà els diumenges amb El Punt Avui.

Qui l’edita?

Està editada per Maig 2011, societat de responsabilitat limitada laboral (SLL) integrada per 60 socis, que també edita L’Esportiu de Catalunya i L’Econòmic.

Qui la fa?

Arrencarà amb una plantilla de 15 socis periodistes de Maig 2011, tots amb una dilatada trajectòria professional, desenvolupada majoritàriament a El Punt Avui.

Com serà?

Tindrà format tabloide, amb quadricromia i 64 pàgines de paper premsa.

Tindrà versió web?

Tindrà una versió digital de pagament (www.lrp.cat), fonamentalment amb els mateixos continguts que la revista.

Quin preu tindrà?

La revista en paper es vendrà al quiosc a 2 euros els dissabtes i a 2,50 amb El Punt Avui els diumenges.

Com m’hi subscric? La subscripció a La República ja es pot formalitzar a www.lrp.cat, amb un preu de 12 euros per a l’edició digital i de 72 euros anuals per a l’edició en paper i la digital.

Quan surt?

El 28 d’abril sortirà el número 0 i el 26 de maig s’iniciarà la publicació regular.

Vols que et vinguem a presentar La República?

Amb la voluntat d’acostar al màxim aquest nou projecte a les persones interessades, es desplegarà una campanya de presentacions pel territori a partir del mes d’abril. Les entitats i els col·lectius interessats a organitzar un acte de presentació poden enviar una petició a info@lrp.cat.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.