Ajuda. Descarregar aplicacions mòbils

Android

Com podem descarregar aplicacions amb Google Play Store

1. Engegar el dispositiu i tocar l’aplicació Google Play Store.

2. Buscar al cercador “lrp”.

3. Triar La República i prémer "Instal·la".

4. Acceptar i descarregar.

5. Ja tenim baixada l’aplicació. Automàticament se'ns instal·larà una icona a la pantalla principal del dispositiu. Podem triar com llegir La           República:

Digital. Amb format digital (web).

PDF. Amb format paper.

6. Si hem triat ser subscriptor Digital, és necessari identificar-se amb l'usuari (correu-e) i la contrasenya amb la que ens vam donar d'alta.

7. Si hem triat ser subscriptor amb PDF, tenim 3 opcions:

1. Identificar-me: Ja tenim un compte creat, ens hem d'identificar amb l'usuari (corre-e) i la contrasenya amb la que ens van donar d'alta.
  2. Consumir descàrrega: Tenim 3 descàrregues gratuïtes, un cop esgotades les descàrregues hem de ser subscriptors per continuar tenint accés.
  3. Em vull subscriure: Si vol donar-se d'alta com subscriptor premeu aquí.

8. En el cas de nous subscriptors, finalment només caldrà omplir el formulari d'activació

• Un cop hàgiu omplert el formulari, ja podeu obrir l'app i introduir el nom d'usuari i clau que heu escrit al formulari.
  • L'usuari i la clau només s'han d'escriure la primera vegada que s'accedeixi a l'aplicació.