Sense - La República

Mauri, a Valls amb la campanya ‘fem-nos lliures!’

El vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri participarà avui a les 19.30 hores a Valls als actes de la campanya d’estiu de l’entitat Òmnium en ruta: fem-nos lliures!. La campanya arriba a la capital de l’Alt Camp aquest dimecres, i farà parada a la plaça del Pati de Valls.

Mauri participarà al debat Per un nou Estat a Europa juntament amb Martí Anglada, excorresponsal i excap d’informació internacional de TV3 i exdelegat de la Generalitat a París, i moderat per la periodista Aina Mallol.

La campanya d’estiu d’Òmnium recorrerà diverses poblacions de Catalunya per plantejar durant els mesos d’estiu els principals reptes de país. S’instal·larà en places i carrers del Principat, des d’ara i fins a principi de setembre, i farà arribar a tots els racons el triple compromís de l’entitat: construir un país lliure, socialment just, culturalment viu i on ningú no sigui empresonat per les seves idees.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor