Experiències

Una gala ‘millennial’

La novena Gala Sida va aconseguir dilluns 720.126 euros que se sumen als més de 6 milions que s’han recaptat en les nou edicions que se n’han fet fins ara. Per tal de difondre al màxim la causa i perquè a l’organització hi havia Gestmusic, en aquesta ocasió l’espectacle girava molt al voltant de millennials amb èxit com David Bisbal (que serà pare d’un nen en els pròxims mesos) i un seguit de triomfadors d’OT a qui les fans esperaven a la porta del darrere de la sala Oval del MNAC, preparada per donar sopar a 800 persones.

La guanyadora d’OT el 2017, Amaia, va arribar amb un vestit jaqueta de Margiela (elecció molt avantguardista), separada d’Alfred García, que no se sap si continua sent la seva parella, i que vestia una tela florejada firmada per Juan Avellaneda. El dissenyador va preferir lluir una americana amb un tigre brodat, tota vermella, que és el color de la lluita per erradicar una malaltia que encara afecta més de 35 milions de persones al món.

El to el duien també Mireia Canalda, amb un disseny encotillat de YolanCris, la firma barcelonina que ha vestit el fenomen Rosalía per als premis Grammy llatins; l’embarassada Aina Clotet; Laura Escanes; Ana Guerra i Ona Carbonell, una de les concursants de Masterchef celebrity, a qui vam veure desfilar amb Jordi Cruz, en una nit en què no li tocava cuinar. Els que sí que ho van fer van ser Nandu Jubany, Carles Gaig, Carles Abellán i Hideki Matsuhisa.

Vermella era també l’americana de la dona de Quim Torra, la d’Ada Colau, les arracades de Martina Klein i els llavis de Vanesa Lorenzo (dins d’un eteri Ermanno Scervino). Uns looks que també encaixaven amb el nom de la festa, #People in Red, denominació que va sorgir fa dos anys quan la gala contra la sida, que des del primer dia va presidir i potenciar Miguel Bosé amb el doctor Bonaventura Clotet, es va traslladar a Madrid, i a Barcelona se’n va improvisar una altra per no quedar sense res.

Ara, amb Jesús Vázquez substituint Bosé (viu a Mèxic i està immers en una polèmica separació sentimental amb quatre fills pel mig) vam tenir una catifa vermella molt televisiva (los Javis, Antonia dell’Atte, Mario Vaquerizo, Àngel Llacer...) i també instagramera: Dulceida era la més sol·licitada a l’entrada, dins del seu vestit de princesa firmat per Ze Garcia.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor