Experiències

Gaudí amb uns altres ulls

G Experiència és una nova manera de conèixer el geni del modernisme i la seva obra a través d’una tecnologia audiovisual, interactiva i innovadora

Barcelona ofereix un gran ventall d’experiències originals, creatives i innovadores per fer, i Gaudí Experiència n’és un bon exemple. Es tracta d’una animació 4D que posa en escena les creacions més impressionants del reconegut arquitecte, una manera única de conèixer la seva obra. “És una gran ocasió per entrar en el món imaginari de Gaudí i submergir-se en l’univers del geni de manera interactiva i amb la tecnologia més innovadora. En definitiva, una manera diferent de transmetre el que Gaudí pensava per fer les seves grans creacions”, recomana el gerent de Gaudí Experiència, Albert Grau: “Aprens i, alhora, t’ho passes d’allò més bé. A més, estem situats just en una entrada del Park Güell i, per tant, som un complement perfecte a la visita física al parc.” També recomanen l’experiència als barcelonins i barcelonines: “És curiós, però en tots els anys que fa que estem oberts, hem rebut molts més turistes estrangers que locals, i aquesta activitat també és molt recomanable per a tots els catalans i catalanes, ja que poden descobrir Gaudí d’una altra manera, amb uns altres ulls, conèixer les seves obres, els seus projectes no acabats, el mobiliari i la seva vida d’una manera amena, original i divertida.”

Evidentment, durant la visita es compleix amb totes les mesures de seguretat preventives per tal d’evitar la covid-19, un virus que, com diu Grau, només els ha estat positiu perquè “ha portat G Experiència el turisme local”: “Esperem que el boca-orella funcioni i que a la llarga rebem més visitants del territori.” A banda dels audiovisuals 4D amb seients amb moviment i efectes, Gaudí Experiència també ofereix murs interactius en nou llengües, maquetes inèdites del Park Güell i de l’Hotel Attraction de Nova York i tauletes amb jocs interactius perquè els més petits també gaudeixin. Cal tenir en compte, però, que l’audiovisual 4D no està recomanat per a menors de 6 anys (prohibit per a menors de 4), dones embarassades o persones que pateixen cardiopaties o que tenen problemes d’esquena (gaudiexperiencia.com)

DADES D’INTERÈS Horaris: fins al 30 de maig, de divendres a diumenge, d’11.30 a 18 h. A partir de l’1 de juny, horaris per determinar Com arribar: c. Larrard, 41, al costat del Park Güell. Les estacions de metro més properes són Vallcarca i Lesseps (L3), o bé Joanic (L4). Busos: 24, H6, D40 i 116 (bus de barri) Preus: adults, 9 euros. Menors de 14 anys i majors de 65, 7,5 euros. De 4 a 6 anys, accés gratuït
TAULETES AMB JOCS INTERACTIUS
Els més petits també podran divertir-se amb diversos jocs interactius. Una manera divertida per endinsar-se en el món de Gaudí i aprendre mentre juguen. Tot i així, cal tenir en compte que l’audiovisual 4D no està recomanat per a menors de 6 anys i que està prohibit per a menors de 4.
REALITAT AUGMENTADA I AUDIOVISUALS
Sens dubte, un dels grans atractius del Gaudí Experiència és poder interactuar amb la pantalla immersiva i gaudir amb els audiovisuals 4D, seients amb moviment i efectes. Es podrà experimentar en primera persona de quina manera la natura va inspirar les obres d’en Gaudí.
MURS INTERACTIUS EN NOU LLENGÜES
Els murs interactius són perfectes per accedir a la vida i l’obra de Gaudí i conèixer les particularitats del geni depenent de cada preferència i necessitat. Disponible en nou idiomes diferents. Una altra atracció del Gaudí Experiència són les maquetes inèdites del Park Güell i de l’Hotel Attraction de Nova York.

10D Experience a la casa batlló

La Casa Batlló presenta la primera 10D Experience del món, el nou producte immersiu que reinventa la visita museística. Un viatge a la ment de Gaudí i que apel·la als cinc sentits amb la tecnologia més avançada. La intel·ligència artificial, la realitat augmentada i el machine learning són alguns dels ingredients d’aquesta creativa proposta cultural. Projeccions volumètriques impossibles, so binaural, sensors de moviment, espais immersius únics al món i delicades propostes que apel·len a sentits com el gust i l’olfacte doten aquesta experiència de sensacions mai abans viscudes. A partir del 14 de maig (casabatllo.es).

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor