Arts visuals

Recomanacions

Aquesta setmana us proposem una exposició d’artistes emergents, una retrospectiva de Jaume Xifra i una mostra que permet copsar l’impacte que Picasso va experimentar en els seus dos primers viatges a París.

Picasso descobreix París

Conjunt de peces impressionistes i simbolistes del Museu d’Orsay de París i del Museu Nacional Picasso-París. Obres de Bartholomé, Delacroix, Manet, Toulouse-Lautrec, Cézanne, Steinlen i Gauguin, entre d’altres.

Art emergent

Exposició col·lectiva, amb Jordi Bresolí, Lluc Flotats, Viviana Meretta, Núria Nofrarias, Núria Miret, Sergio Molina i Aurembiaix Sabater. Cadascú hi mostra el seu segell individual i personal.

Sala: Galeria Espai Cavallers Adreça: carrer dels Cavallers, 31-33. Lleida Horari: de dimarts a divendres, de 17 a 20.30 h; dissabtes, d’11.30 a 13.30 h i de 17.30 a 20.30 h. Fins al 30 de setembre

Jaume Xifra

La mostra Jaume Xifra (1934-2014). Home-natura-realitat planteja una visió retrospectiva de la seva contribució a l’art contemporani. Formava part del grup dels artistes catalans de París dels anys seixanta i setanta.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor