Arts visuals

Recomanacions

D’Agramunt a Montmartre. Aquesta setmana us proposem una visita a Agramunt (Urgell), on es troben obertes dues exposicions de dos artistes amb arrels en aquests paisatges de Ponent: el pintor Josep Guinovart i el poeta visual Guillem Viladot. A més, a Barcelona el Caixafòrum ofereix una mostra sobre el barri de Montmartre, meca d’artistes que cercaven la inspiració en la bohèmia del París del tombant del segle XIX al XX.

Les eines de la poesia

El cicle d’exposicions Repensar Viladot ha començat amb aquesta petita mostra de les obres del poeta més lligades al món rural, les terres de secà i la sornegueria de la pagesia.

Guinovart íntim

Retrats figuratius de pagesos, pallassos, amics, parelles i autoretrats en què l’artista d’Agramunt es va delatar en l’espai més íntim i va explorar la seva fascinació pels caps i els rostres.

Sala: Espai Guinovart Adreça: plaça del Mercat, s/n. Agramunt Horari: dijous i divendres, de 10 a 13 h; dissabtes, d’11 a14 h i de 17a 19 h; diumenges, d’11 a 14 h. Fins al 20 de gener

Montmartre i la bohèmia

Els carrers, els cabarets i els cafès de Montmartre eren l’escenari comú dels artistes que cercaven la inspiració en el París bohemi del tombant del segle passat, de Toulouse-Lautrec a Van Gogh, Bonnard i Vuillard.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor