Arts visuals

Recomanacions

Aquesta setmana recomanem una exposició dels artistes Manuel Diez i Felícia Fuster que parteix del viatge que van fer tots dos conjuntament l’any 1950; una mostra a La Model de Barcelona comissariada per Mery Cuesta; i una mostra de cinquanta gravats originals de Rembrandt a Terrassa.

Gravats de Rembrandt

Arriba al Centre Cultural de Terrassa una exposició de cinquanta gravats originals de Rembrandt procedents de la Col·lecció Furió, la col·lecció particular de l’Estat espanyol que conserva el conjunt més notable d’aiguaforts del mestre holandès.

Un viatge a París

La mostra Diez & Fuster. Viatge a París presenta obres pictòriques i apunts de Manuel Diez (Saidí, 1921 - Barcelona, 2004) i Felícia Fuster (Barcelona, 1921 - París, 2012) que parteix del viatge que van fer els dos artistes conjuntament l’any 1950.

Sala: Fundació Felícia Fuster Adreça: carrer de Camps i Fabrés, 3-11. Barcelona. Horari: de dimarts a divendres, de les 17 a les 19.30 h. Fins al 15 de febrer de 2019

L’art irreductible

L’art irreductible: Miratges de l’Art Brut revisa el concepte d’art brut per tal de redefinir-lo i defensa la integració social de persones amb malaltia mental. Inclou una escultura participativa ideada per Marcel·lí Antúnez i realitzada per persones amb trastorns mentals.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor