Articles

L’Agus més implicat

“L’Agus i els monstres” és una sèrie que ha esdevingut un èxit internacional. Els textos de Jaume Copons i les il·lustracions de Liliana Fortuny en són els responsables, com no podia ser d’una altra manera venint d’aquest parell de monstres creatius. No només són bons autors, bregats en mil batalles, sinó que, a més, són bona gent. I ara ho han demostrat un cop més, amb una sèrie de capítols en línia per alleugerir les hores de tedi dels més petits durant el confinament i, especialment, amb un llibre dedicat a l’entorn de la pandèmia que destinarà els beneficis al projecte Kids Corona, de l’Hospital Sant Joan de Déu, que a través de la recerca clínica, epidemiològica i microbiològica investiga l’afectació del coronavirus SARS-CoV-2 en la població maternoinfantil. Bravo!

Aquest llibre solidari de “L’Agus i els monstres”, Junts a casa! Els dies del coronavirus és una novel·la gràfica breu, en format digital, amb l’objectiu d’oferir als infants una reflexió serena, amena, rigorosa i sense perdre l’estil divertit que els caracteritza, sobre la situació generada per la pandèmia del coronavirus.

Per tal de donar suport a la recerca científica de la covid-19, Combel  convida els lectors a fer una donació quan es descarreguin el llibre en format PDF a la plataforma Kukumiku. També es pot descarregar en format de llibre electrònic a les plataformes de venda en línia. A més, Combel lliurarà el llibre digital a les 21 editorials que publiquen la sèrie “L’Agus i els monstres” arreu del món, per tal que en facin ús i l’ofereixin als seus webs i plataformes.

Per arrodonir el rigor i la precisió científica, Copons i Fortuny han buscat tres assessors: Salvador Macip (metge, científic i escriptor), Toni Hernández (físic, lingüista i professor) i Elena Rottier (psicòloga). Tots cinc han col·laborat en aquest projecte de manera totalment altruista.

Pares que ens esteu llegint, obriu l’ordinador i col·laboreu amb la causa. Val la pena des del punt de vista ètic i, també, artístic.

junts a casa! Text: Jaume Copons Il·lustracions: Liliana Fortuny Editorial: Combel Pàgines: 40 Preu: 5 euros
Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor