Pantalla

Videojocs .

‘Battlefield 2042’, el lliurament més gran de la saga

Generalment, entre els jocs més venuts de l’any hi ha shooters bèl·lics. És un gènere que atrau milions de jugadors de tot el món, especialment aquells que ofereixen un mode multijugador i que permeten el joc en línia. No és estrany que per això els grans estudis de desenvolupament incloguin el nombre més gran d’opcions de joc. I com en el títol que ens ocupa, el mode en línia és l’única possibilitat real de joc. Són rars els videojocs que, en major o menor mesura, no tenen un mode multijugador en línia.

Battlefield 2042 és un joc de trets en primera persona que marca la tornada a l’emblemàtica guerra total de la franquícia. En un futur proper i caòtic, el jugador s’ha d’adaptar i sobreviure amb una patrulla i un gran arsenal. Amb partides de fins a 128 jugadors, aquest nou lliurament ofereix una escala sense precedents en immensos entorns per tot el món. Els jugadors podran viure diferents experiències, des de modes multijugador com “conquesta” i “avenç”, fins al nou “zona de perill”.

El principal mode de Battlefield 2042 és el “conquesta”. És el veritable motor del videojoc i el més representatiu. El joc és simple, però no tan senzill com pot semblar: capturar banderes del rival i mantenir-les el major temps possible. Tot un repte, ja que el mapa és enorme i el nombre d’usuaris per partida pot arribar als 128 a PS5, Xbox Series X|S i PC (64 a les versions de la passada generació).

OVERWATCH ANTOLOGÍA: EDICIÓ EXPANDIDA Editorial: Panini Cómics Pàgines: 216 Preu: 22 euros Les històries dels personatges favorits del videojoc de moda, revelades en una antologia que uneix l’esforç de Blizzard Entertainment i Dark Horse. Essencial per a tots els aficionats al fenomen de la temporada. Recull tots els còmics digitals d’Overwatch.
SONIC THE HEDGEHOG: INFECCIÓN Editorial: ECC Ediciones Pàgines: 96 Preu: 8,50 euros Després de l’emoció de les seves aventures recents, Sonic està a punt per gaudir d’un merescut descans…, però els esdeveniments no li permetran prendre’s un respir! Els matons Rough i Tumble volen venjar-se del borró blau i dels seus amics. I no són els únics!
BATTLEFIELD 2042 Distribuïdora: Electronic Arts Gènere: Shooter Plataformes: PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, PC Edat: +16
AURICULARS RECON 500 Fabricant: Turtle Beach Preu: 79,99 euros Transductors duals de 60 mm Eclipse per a un so increïble gràcies als altaveus per a greus i aguts dissenyats per a una acústica immillorable. Comunica’t amb el teu equip a través del micròfon extraïble, amb cancel·lació de soroll TruSpeak, i tingues una comunicació nítida de nivell professional.
CREATIVE SXFI CARRIER Fabricant: Creative Preu: 999,99 euros Creative ens obre les portes a una nova dimensió de la tecnologia de barres de so Dolby Atmos amb la Super X-Fi Headphone Holography incorporada, per crear una nova experiència amb diversos altaveus als auriculars. Els experts del sector l’han batejada com la “barra de so dels déus”.

Més no és sempre millor

Com més zones tens, més punts obtens, però com més jugadors hi ha a la partida, més complicat es fa mantenir les banderes a les nostres mans. En el mode “avenç” l’alt volum de jugadors també va en contra nostre. Hi ha mapes en què amb prou feines tenim marge per contraatacar, ja que els adversaris parteixen amb avantatge. Battlefield 2042 és un títol menys frenètic que altres franquícies. No ofereix tanta acció com Call of Duty, però tampoc no arriba a ser tan tàctic com CS:GO o Valorant. El punt negatiu és evident només començar a jugar: l’absència del mode “història” li resta interès si ets un jugador que prefereix jugar sol o si la teva connexió no és elevada i estable.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor