Videojocs

Com un nen amb joguines noves

S’acosta Nadal i totes les companyies de videojocs posen tota la carn a la graella, ja que es juguen gran part dels beneficis de l’any en poques setmanes. Mentre hi ha qui aposta per repetir velles fórmules i sagues a les quals fa temps que s’ha tret tot el suc, Ubisoft presenta una nova i atractiva proposta. Starlink: Battle for Atlas és un joc d’acció i aventures totalment nou que ens introdueix en una batalla espacial de món obert. Per jugar hem d’utilitzar unes joguines modulars amb les quals els jugadors poden muntar i personalitzar naus espacials físiques, acoblar aquestes naus als comandaments del joc i llançar-se a una èpica aventura per tot el sistema estel·lar Atlas.

Es pot jugar tant en mode un jugador com amb un altre amic, amb la pantalla dividida. Cada pilot i component modular afegit a la nau apareix a l’instant en el joc, la qual cosa permet als jugadors influir en el curs de la batalla d’una manera significativa.

Starlink és l’aposta d’Ubisoft en el terreny dels toys to life (joguines que tenen interacció amb videojocs, com hem vist amb els amiibo de Nintendo, Disney Infinity i Skylanders). En aquesta ocasió, en lloc de personatges, ens ofereixen un catàleg de naus, pilots i armes de plàstic per formar la nostra pròpia flota estel·lar.

STARLINK: BATTLE FOR ATLAS Distribuïdora: Ubisoft Gènere: Aventures Plataformes: PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch Edat: +7

Un joc pensat per als jugadors més joves

“Starlink: Battle for Atlas és un projecte nascut de la passió que el nostre equip sent per l’espai i els jocs d’aventures, és un joc que ens hem imaginat jugant de criatures”, ha dit Matthew Rose, productor d’Ubisoft Toronto.

L’starter pack de Starlink: Battle for Atlas inclou un adaptador per al comandament, el pilot Mason Rana, la nau Pulse i tres armes. En la versió per a Nintendo Switch, la nau principal és l’Arwing de Star Fox, i inclou Fox McCloud com a pilot en lloc de la metralladora.

Per llegir

La historia de Atari. Video Computer System Editorial: Dolmen Editorial Pàgines: 256 Preu: 19,90 euros La història d’Atari és el relat de l’origen dels videojocs i de com la companyia va arribar fins a dalt de tot durant la dècada dels vuitanta. El llibre és un repàs del seu catàleg al complet, a banda que ens mostra material d’aquella època.
Dragon Quest Monsters 1 Editorial: Planeta Comic Pàgines: 194 Preu: 8,95 euros Kurio, un noi que es vol convertir en un heroi, és enviat a un món on els monstres estan per tot arreu. Allà, se li demanarà que es converteixi en el nou Monster Mater. Basat en els dissenys d’Akira Toriyama, creador de Bola de drac.
Edge: Los 100 mejores videojuegos Editorial: Panini Cómics Pàgines: 170 Preu: 18 euros La guia essencial per conèixer els cent millors jocs de la història, amb textos explicatius que aprofundeixen en el perquè dels títols que han fet història. Una guia amb tots els arguments per debatre sobre els jocs que hi són i els que no.
El arte de God of War Editorial: Norma Editorial Pàgines: 224 Preu: 34,95 euros Aquest és un document diferent de qualsevol altre, que permet als lectors fer una ullada entre bastidors i un viatge per la creació d’una epopeia d’escala gegantina. Una edició de luxe sobre l’aclamat videojoc de Santa Monica Studio.
Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor