Made in Catalonia

Llum i disseny ‘antimosquits’

Ceres Roura, de Figueres, produeix aquest estiu les primeres espelmes per eliminar els mosquits d’una manera més ecològica

Durant les nits d’estiu podreu tenir la satisfacció de crear un ambient acollidor a casa vostra amb espelmes de disseny i, a més, eliminar els mosquits. Ceres Roura ha creat aquest producte estètic i innovador, que fa d’insecticida sense emprar esprai, i amb un component actiu més eficaç inclòs a la cera per eliminar de manera ecològica tot tipus de mosquits, incloent el tigre i els transmissors del virus del Zika. A més, incorporen essència de gessamí, que proporciona una olor floral molt agradable. Tot presentat en un recipient de ceràmica pintada i de cera blanca. És la primera espelma del mercat amb aquestes característiques, més eficaç respecte a les clàssiques espelmes amb citronel·la, que només allunyen els mosquits. I ja que ens esperen mesos de mar i de sal, també us podeu endinsar en la col·lecció Secret Scapes, sense insecticida, amb tres fragàncies diferents, per exemple la Mediterranean Sea Salt, amb essències marines.

Preu espelma insecticida: 3,65 euros

Museu arxiu

L’any 2012, amb motiu del centenari de la fundació de l’empresa, Ceres Roura va inaugurar a la seva fàbrica, a Figueres, un museu arxiu amb documents, fotografies i objectes significatius i curiosos utilitzats en els darrers cent anys. L’espai és un homenatge als fundadors i treballadors del negoci, i qualsevol escola, institut o centre professional el pot visitar. Des del 1912, Ceres Roura fabrica i comercialitza tot tipus d’espelmes. El primer catàleg el va publicar el 1933, amb espelmes de cera pura, carbó, encens i el llum d’oli, patentat l’any anterior. Cinc generacions han aportat passió i artesania a aquesta empresa familiar, referent a l’Alt Empordà, que exporta a Europa, els Estats Units i l’Orient Mitjà.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor