Opinió

Ara farem uns premis

No tenim ganes de celebracions, però organitzarem uns premis. No volem que la ràbia ni la tristor ens aturi n

No tenim ganes de celebracions, ni de festes, ni de gales. Hi ha massa gent (un de sol ja seria massa gent) que pateix injustament presó, exili. Al setmanari La República no tenim ganes de celebracions, però organitzarem uns premis. Els Premis Republicans de l’Any. Perquè no volem que la indignació, ni la ràbia ni la tristor ens aturin. Organitzem els Premis Republicans de l’Any per orgull, per constància i per reafirmació republicana. Perquè no ens rendim. Perquè no ens faran callar. I perquè hi ha molta gent i entitats que tampoc no es rendeixen ni volen callar. I aquests homes, dones i col·lectius mereixen un reconeixement. També volem premiar persones que, simplement, excel·leixen en el seu terreny professional. Una república també és això, un indret on es valora la gent que fa bé la seva feina.

A La República acabem de començar l’aventura editorial i tenim prou feina fent de periodistes. Però tots en tenim, de feina, i bé que muntem sopars grocs, dinars grocs, esmorzars grocs, vermuts grocs i totes aquelles iniciatives que mostren als nostres empresonats i exiliats que no estan sols. La República està amb ells i amb els que se la continuen jugant al carrer. Per tot això, què millor que lliurar els Premis Republicans de l’Any l’1-O. Ja és hora de deixar de commemorar derrotes, podent commemorar una victòria. La victòria de la ciutadania. L’1 d’octubre passat vam votar. Des de la modèstia, però amb tota la determinació, convoquem una altra votació que culminarà l’1-O d’enguany amb un reconeixement públic a molts dels que continuen donant la cara per construir república. Fins a aconseguir-ho.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor