Opinió

Rejovenit

Llegint alguns titulars sembla que hem fet un viatge en el temps i ens hem tret anys de sobre, i tot gràcies al PP

No sé de què ens queixem, si ens estan traient anys de sobre. No em digui, estimat lector, estimada lectora, que no se sent com una criatura llegint alguns titulars. És com si, de sobte, dels seus anys n’haguéssim descomptat més de quaranta. Jo, de fet, ni hauria nascut encara, imagini’s.

Llegir que a Madrid es cancel·la un concert de Def Con Dos potser no li serveix de gaire per contextualitzar. Però si li dic que acaben de cancel·lar-ne un de Luis Pastor, segur que veu que li desapareixen les arrugues de la cara, de les mans, deixa de fer-li mal el maluc i fins i tot s’anima a fer una volta mentre balla amb ganes. Oi que de sobte ha perdut més de quaranta anys? Fixi’s, sense cirurgia, sense haver-se de gastar diners (bé, excepte aquestes minúcies que suposen els milers de milions en corrupció), ara hem fet un viatge en el temps que encara no han arribat a patentar ni tan sols els científics més capaços del planeta. I tot gràcies al Partit Popular, i més concretament a Loreto Sordo, regidora de districte, i, no cal dir-ho, a la nostra estimada Andre Levy, que ara serà consellera de Cultura de Madrid. És clar que no hauria estat possible sense l’ajuda de Vox i de Ciutadans.

Fixi’s si fan miracles que, segons indica el mateix cantautor censurat, diu que ha vist ressuscitar Franco aquests últims anys. Si és que és perquè ens donin un premi. No valorem el que tenim. Ens rejoveneixen, ressusciten els morts i aquí no ha vingut ningú des del Vaticà per declarar Espanya país dels miracles.

Per anar entenent què passa, perquè ningú no ens explica la fórmula màgica d’aquesta interessant revolució, el cantautor ha tret un llibre: ¿Qué fue de los cantautores? Hi haurem de fer un cop d’ull perquè és cert que, amb tanta regeneració, amb tant ressuscitar els morts, hem perdut les veus crítiques, creatives i valentes. Ho veu? Tenim autèntics miracles i ningú no ens felicita per això. També som capaços d’invisibilitzar la gent, de silenciar-la sense que es noti i que sembli que no existeixen. Com els republicans a Espanya. Tenim motius per estar contents: els més joves, sense molestos rondinaires i portant amb nosaltres els qui ja van morir. Però, alerta, no cregui que sortiran els de les cunetes. Que això, segons Casado, és de carques.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor