Semàfor

Positiu

ALEIX SALA

El doctor Aleix Sala ha estat el primer autor de l’estudi, que ha dut a terme l’equip d’investigadors del centre de recerca de la Fundació Pasqual Maragall, el Barcelonaßeta Brain Research Center (BBRC), sobre els beneficis de la ingesta d’àcids grassos omega-3 en portadors del genotip que confereix un major risc de desenvolupar l’Alzheimer: l’APOE e4/4. L’estudi ha conclòs que el consum de peix blau augmenta la resiliència a l’Alzheimer d’àrees del cervell gràcies al nutrient que conté, l’àcid docosahexaenoic (DHA).

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital de El Punt Avui

Per
només
48€

l'any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció