El dossier

AVANÇAMENT EDITORIAL

FRAGMENT EN EXCLUSIVA DEL NOU LLIBRE 'LA LLUITA A L'EXILI' DE CARLES PUIGDEMONT

Un líder de llibre

Una setmana abans de la sortida de ‘La lluita a l’exili’, oferim en exclusiva un avançament editorial d’aquesta segona part de les memòries de Carles Puigdemont escrites per Xevi Xirgo

Ha estat el fenomen literari del Sant Jordi més estrany, celebrat enmig de l’estiu, i tot fa pensar que trencarà la màxima que sosté que les segones parts no són mai bones. Un mes i mig després de la sortida de M’explico. De la investidura a l’exili (La Campana), dijous vinent arriba a les llibreries publicat per la mateixa editorial de l’escuderia Penguin-Random House La lluita a l’exili. Entremig, en set setmanes s’han fet quatre edicions de la primera part d’aquestes memòries escrites pel periodista Xevi Xirgo, amb 60.000 exemplars al mercat, una xifra poc habitual en l’edició en català que situa M’explico com un dels fenòmens editorials dels últims anys.

En el segon lliurament, del qual La República n’avança un fragment en exclusiva, el lector hi trobarà un relat igualment notarial però molt més periodístic que en el primer. Si M’explico és un document històric extraordinari per acostar-se als fets del període més intens del procés (2016-2017) i saber què pensava en temps real el principal protagonista, a La lluita a l’exili hi ha, a més de la trepidant successió d’esdeveniments del període 2018-20 (amb moments clau com la detenció a Alemanya, negociacions frustrades amb Esquerra i la tensió a Estrasburg el dia de la gran manifestació), espai per a la reflexió política, amb opinions i anàlisis del president a l’exili que no deixaran ningú indiferent.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor