Serà notícia

Agenda republicana

Del 10 al 16 de juny del 2018

Diumenge 10 juny

12 hores per la llibertat

concentració
a partir de les 10 h a la plaça de l’Església de Calella.

L’ANC, Òmnium, el CDR i el PDeCAT, ERC i la CUP de Calella organitzen aquest diumenge dia 10 les “12 hores per la llibertat”, a la plaça de l’Església, a partir de les deu del matí. Dinar popular, debat, música, ball i presentació de la campanya Demà pots ser tu.

Diumenge 10 juny

Botifarrada a Quart

botifarrada
a Quart durant el matí, al local social.

El Follets de Quart organitzen diumenge dia 10 la II Botifarrada Solidària de la República, amb tallers de sardanes, una jam session i la taula rodona “Com veiem el futur?” També sortejaran una urna i paperetes originals de l’1-O. Els beneficis aniran destinats a les famílies dels presos polítics i dels exiliats i a la caixa de solidaritat d’Òmnium.

Dilluns 10 juny

Una altra plaça 1 d’octubre

inauguració
de la nova plaça 1 d’octubre de Riudecanyes.

Riudecanyes estrenarà diumenge la plaça de l’1 d’octubre, que servirà d’homenatge a les persones que van fer possible el referèndum. A l’acte, a les 12 h, hi haurà parlaments i comptarà amb la presència de la dona de Josep Rull, Meritxell Lluís, i la parella de Meritxell Serret, Ferran Civit.

Dilluns 11 juny

Més República

presentació
del setmanari La República a Rubí.

El dilluns dia 11, a les set de la tarda, a l’Ateneu de Rubí hi haurà una nova presentació del setmanari La República, a càrrec del director, Carles Ribera. El màxim responsable de la revista explicarà el projecte, el seu naixement, la seva filosofia i els seus objectius, així com les diferents seccions i continguts que habitualment publiquem.

Dilluns 11 juny

A la plaça de la Vila de Gràcia

concentració,
com cada dilluns a les 20 h, a la plaça de la Vila de Gràcia de Barcelona.

Com cada dilluns, la plaça de la Vila de Gràcia, al cor de Barcelona, acollirà una altra concentració de suport als presos polítics i exiliats per tornar a demanar el retorn dels exiliats i l’alliberament dels presos. L’acte, que té el suport d’Òmnium, comptarà amb la presència de l’actor Carles Arquimbau.

Dimarts 12 juny

‘Mai és demà’

PRESENTACIÓ
del llibre ‘Mai és demà’, a les 19.30 h, a Aiguaviva.

El local social Ca la Neus, al municipi d’Aiguaviva, serà l’escenari el dimarts dia 12, a dos quarts de vuit dela tarda, de la presentació del llibre Mai és demà, de Joan Albareda i Salleras, en què es proposa un viatge sobre el conflicte al nostre país. El director adjunt d’El Punt Avui, Miquel Riera, presentarà l’acte, en què el mateix periodista donarà a conèixer el setmanari La República. Riera explicarà la filosofia d’aquest nou projecte editorial que teniu entre les mans, que surt cada setmana, i parlarà de les diverses seccions que conté, dels continguts que tractem, etc.

Dimarts 12 juny

Cròniques de la Guerra Civil

PRESENTACIÓ
del llibre ‘Cròniques durant la Guerra Civil‘, a les 19 h.

El dia 12 es presentarà a la biblioteca pública Arús, a Barcelona, el llibre Cròniques durant la Guerra Civil, de Salvador Domènech i editat per DSTORIA. L’autor demostra com hi va haver 20 números de la revista escolar tibidado, de l’Escola Freinet, durant la Guerra Civil.

Dimecres 13 juny

‘La política avui’

conferència
sobre ‘La política avui’, a l’Escola Massana de Barcelona, a les 19 h.

Tercera conferència del cicle L’hora del present. L’auditori de l’Escola Massana, Centre d’Art i Disseny de Barcelona, acollirà dimecres a les set de la tarda una xerrada de Marina Garcés, La política avui. Garcés és professora de filosofia a la Universitat de Saragossa. L’acte està organitzat per Òmnium Ciutat Vella.

Divendres 15 juny

Flama per la independència

xERRADA
de Pere Manzanares, a ls 20 h, a la Sala Cultural de l’Ajuntament de Solsona. L’acte està organitzat per Òmnium Cultural del Solsonès.

Pere Manzanares, pedagog i activista nord-català per la llengua, farà una xerrada amb el títol La Catalunya Nord a l’abast; passat, present i futur, en el V Cicle Flama per la Independència. La Sala Cultural de Solsona acollirà l’acte.

Dissabte 16 juny

Concert solidari a Vallfogona

concert
solidari al pavelló poliesportiu de Vallfogona de Balaguer.

Vallfogona de Balaguer, poble natal de Meritxell Serret, acollirà un concert solidari amb les famílies dels presos i exiliats. A l’acte hi seran la presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, i el vicepresident d’Òmnium, Marcel Mauri.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor