Serà notícia

Agenda Republicana

Del 17 al 23 de juny del 2018

Dissabte 16 juny

Pilars per la llibertat

Concentració arreu del territori.

Amb motiu dels vuit mesos que fa que són a la presó injustament Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural han convocat per a aquest dissabte 16 de juny una concentració arreu del territori per reclamar el seu alliberament, amb el lema Pilars per la llibertat.

Diumenge 17 juny

Dinar groc

Dinar groc solidari al barri de Fort Pienc, a Barcelona.

L’ANC organitza el diumenge 17, dins els actes de la festa major del barri de Fort Pienc de Barcelona, un dinar groc solidari de suport als presos i exiliats polítics i per recollir fons per a l’Associació Catalana dels Drets Civils. L’acte serà a les dues del migdia, amb paella popular, música i ball.

Diumenge 17 JUNY

Cadena solidària

Concentració a Montmeló, a les 9.30 h.

L’ANC de Montmeló organitza el diumenge 17 de juny, a partir de dos quarts de deu del matí, una cadena humana solidària, des del pou de glaç fins al cim de la muntanya de les Tres Creus, i amb fotografies dels presos polítics i dels exiliats.

Dilluns 18 juny

Sants crida

Concentració cada dilluns a la plaça de Sants de Barcelona, al costat de la font.

Sants-Montjuïc per a la Independència (ANC) organitza cada dilluns a les vuit del vespre, des del mes de novembre, una concentració a la plaça de Sants de Barcelona, al costat de la font, per reclamar la llibertat dels presos. Un grup de veïns del barri es manifesta pels carrers cridant consignes a favor de la llibertat dels presos i del retorn dels exiliats.

Dilluns 18 juny

Concentracions

Concentracions cada dilluns a Premià de Mar, a la plaça del Vi de Girona, a Cornellà del Terri, a la plaça de la Vila de Badalona i a Tona.

Cada dilluns, diverses places de Catalunya acullen concentracions per demanar la llibertat dels presos i el retorn dels exiliats. A la plaça de l’Ajuntament de Premià, a les vuit del vespre; a la plaça del Vi de Girona, a les set; sota l’arbre del Maig de Cornellà del Terri, a les vuit; a la plaça de la Vila de Badalona, a dos quarts de vuit, i a la plaça major de Tona, a les vuit.

Dimarts 19 juny

Xerrades a Bèlgica

Xerrades a Brussel·les, a la plaça de Béguinages, a les 18 h.

L’ANC de Bèlgica ha organitzat el dimarts 19 de juny unes xerrades anomenades All about Catalonia, a les sis de la tarda a la plaça de Béguinages, a Brussel·les, amb la presència de quatre escriptors. Hi seran Chris Bambery i George Kerevan, autors del llibre Catalonia reborn; Matthew Tree, autor del llibre Barcelona, Catalonia. A Views from the inside; i Liz Castro, autora del llibre What’s up with Catalonia?

Dimarts 19 juny

Cooperativa catalana

Xerrada sobre l’existència de la Cooperativa Catalana de Serveis Financers i diverses accions.

La sala d’actes del Mirador, a Castellar del Vallès, serà l’escenari dimarts a les vuit del vespre d’una xerrada organitzada per l’Assemblea de Castellar. Joan Olivé parlarà sobre la Cooperativa Catalana de Serveis Financers i com es pot desconnectar de l’Íbex35 amb petits actes i accions.

Dimecres 20 juny

Sopar groc a Amsterdam

Sopar groc al restaurant Barceloneta d’Amsterdam, a les 18 h.

El restaurant Barceloneta, a la ciutat d’Amsterdam, acollirà el dimecres 20 de juny a les sis de la tarda un sopar groc per recollir fons per a la defensa dels polítics a l’exili. Aquest sopar groc està organitzat per l’ANC dels Països Baixos.

Dijous 21 juny

Concentració a Torelló

Concentració cada dijous a la plaça Nova de Torelló, a les 20.30 h.

La plaça Nova de Torelló acull cada dijous a dos quarts de nou del vespre una concentració per demanar la llibertat dels presos polítics i el retorn dels polítics exiliats. L’acte, que porta el lema Prou ostatges!, està organitzat per l’ANC de la Vall de Ges.

Divendres 22 juny

‘Pont de cendra’, de Raül Romeva

Presentació del llibre ‘Pont de Cendra’, de Raül Romeva, a Sant Joan de les Abadesses.

L’auditori Casal Social Jaume Nunó, a Sant Joan de les Abadesses, serà l’escenari divendres a les vuit del vespre de la presentació del llibre de Raül Romeva, Pont de cendra. La novel·la està basada en la història dels anomenats amants de Sarajevo.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor