Serà notícia

+ AGENDA

Diumenge, 30 de setembre

Vivències de l’1 d’octubre a la Floresta

Al parc de les Dones de la Floresta hi haurà al matí un espectacle infantil, parlaments i un dinar popular. A la tarda, a les 15 h, s’obrirà el micròfon perquè la gent expliqui com va viure l’1-O. Després està previst que la festa conclogui amb actuacions i música.

Dilluns, 1 d’octubre

Exposició fotogràfica a Girona

El Centre Cultural de la Mercè (pujada de la Mercè, 12) de Girona acollirà tota la setmana, de l’1 al 7 d’octubre, una exposició fotogràfica sobre l’1 d’octubre. La iniciativa està organitzada per l’ANC.

Dilluns, 1 d’octubre

Lectura d’un manifest i placa a Pineda de Mar

La plaça del Pilar de Pineda de Mar serà l’escenari dilluns de diversos actes a partir de les 20 h: lectura d’un manifest, entrega de plaques commemoratives als col·legis electorals, actuació musical i cant d’Els segadors. El dia abans hi haurà un sopar popular a les 21 h, a la plaça de les Mèlies.

...i a

SANT ESTEVE

DE LES ROURES

Avions de paper a Sant Esteve de les Roures

No saps que fer l’1 d’octubre? Tens por de l’Estat i et fa massa mandra combatre’l? No t’ho pensis més, vine a Sant Esteve, estem de festa! Ball de bastons, castellers, arrencacebes, concerts, rave, platja, neu –molta neu!–, avions de paper... No hi pots faltar!

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor