Serà notícia

+ AGENDA

Dilluns, 11 de març

Anàlisi jurídica a l’Eixample Teatre

L’Eixample Teatre de Barcelona (carrer Aragó, 140) acollirà a les 20 h una xerrada amb Jaume Alonso-Cuevillas, Jordi Domingo i Lluís Mestres. L’acte tindrà com a lema Judici al poble català, i es farà una anàlisi jurídica per part dels conferenciants sobre la situació que s’està vivint al Tribunal Suprem un mes després de l’inici del judici i sobre la finalització i la sentència final. La conferència està organitzada per la territorial Esquerra de l’Eixample de l’Assemblea Nacional Catalana.

Dimarts, 14 de març

Conferència a Vilafranca del Penedès

El filòsof i membre de la Junta Nacional d’Òmnium Cultural Xavier Antich serà a l’Espai Muriel Casals de Vilafranca del Penedès, al número 11 del carrer dels Banys, per oferir una conferència que tindrà com a títol D’on venim? On som? Cap on anem?.

Dissabte, 16 de març

Concert solidari a Torrelameu

El camp municipal de futbol del de Torrelameu acollirà un concert solidari a partir de les 19 h i fins a les 23.30. L’acte està organitzat per l’Ajuntament d’aquest municipi lleidatà.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor