Serà notícia

+ AGENDA

Divendres, 12 d’abril

Tertúlia amb Lluís Llach

Àgora Canet és l’organitzadora d’una nova tertúlia per debatre temes d’interès i actualitat. Serà a les 20 h, a l’envelat de Vil·la Flora de Canet de Mar. Lluís Llach serà el convidat, per parlar de música, de vinyes i de política.

Divendres, 12 d’abril

Concentració a Tarragona

Nova concentració a la presó de Tarragona, a les 20 h, amb la presència de Ferran García Sevilla, que farà una acció artística. És la 72a concentració per reclamar la llibertat.

Divendres, 12 d’abril

Exposició a Cadaqués

El periodista Carles B. Gorbs i la fotògrafa Dolors Gibert organitzen la inauguració de l’exposició La revolta de les urnes, a partir de les 8 h.

Dissabte, 13 d’abril

Bea Talegón, a Mataró

La biblioteca Antoni Comas de Mataró acollirà a partir de les 12 hores la tercera ponència del cicle de conferències de primavera d’ANC Mataró. A l’acte es podrà debatre amb la jurista, escriptora i periodista Bea Talegón.

Dissabte, 13 d’abril

Fira de consum

a Lleida

De 10 a 20 h, al carrer Vila de Foix se celebrarà la 2a Fira de Consum Estratègic de Lleida, amb la participació d’empreses de gas, electricitat i assegurances catalanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor