Serà notícia

+ AGENDA

Dilluns, 15 d’abril

Cada dilluns, a la plaça Ramon Torres Casanova de Sants

La plaça Ramon Torres Casanova, al barri de Sants de la ciutat de Barcelona, és el marc cada dilluns a les vuit del vespre d’una manifestació per exigir l’alliberament de les preses i els presos polítics i el retorn de les persones exiliades. L’acte està organitzat per l’ANC de Sants-Montjuïc.

Dilluns, 15 d’abril

Continuen les concentracions a Gràcia

Com sempre, tots els dilluns a partir de les vuit del vespre hi ha concentració a la plaça de la Vila, al barri de Gràcia, per reclamar la llibertat dels presos i denunciar un judici injust. Cada dilluns hi participa alguna personalitat diferent.

Divendres, 19 d’abril

Concentració a la presó de Tarragona

Per al divendres dia 19 d’abril hi ha convocada davant de l’antiga presó de Tarragona, a les vuit del vespre, una processó groga en què la gent pot participar amb cucurutxus grocs, caretes blanques amb la boca tapada, cadenes, relíquies republicanes i tot el que tingui a veure amb la República i la independència de Catalunya, així com amb la censura.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor