Serà notícia

’Ratolins i guineus: Una amistat d’un altre món’, una altra estrena avui en català

Avui s’estrena als cinemes la pel·lícula Ratolins i guineus: Una amistat d’un altre món, doblada i subtitulada en català. Amb aquesta obra, les sales de cinema han estrenat durant aquest any 2021, 65 pel·lícules doblades i/o subtitulades en català amb el suport de la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura. La ratolina Valentina i la guineu Víctor es retroben al cel després de patir un malaurat accident. Però al cel han perdut el seu instint natural i s’han fet molt amics. Esperen poder seguir sent amics quan tornin a la Terra, però reneixen amb els papers canviats. Gràcies a la força de l’amistat aconseguiran allò que semblava impossible.

Pack Màgic distribueix la versió doblada i subtitulada en català a les següents sales: JCA Cinemes Lleida – Alpicat (Alpicat), Cinemes Girona (Barcelona), Cines Verdi (Barcelona), Zumzeig Cinema (Barcelona), Cinema Edison (Granollers), Cinema Catalunya (Terrassa), JCA Cinemes Tarragona – Valls (Valls) i Cinemes ABC Park (València). Es poden consultar les sales a la cartellera de Cinema en català de la Secretaria de Política Lingüística.

El Departament de Cultura impulsa el doblatge i la subtitulació en català de produccions audiovisuals amb subvencions a les distribuïdores per augmentar l’oferta cinematogràfica en llengua catalana a les sales d’exhibició. L’any 2021, la línia de subvencions per al doblatge i la subtitulació en català de llargmetratges d’estrena en sales d’exhibició està dotada amb 2.705.000 euros. Són beneficiàries d’aquestes subvencions les empreses de distribució cinematogràfica que realitzen el doblatge o la subtitulació en català de llargmetratges en versió original en llengua no oficial a Catalunya. L’any 2020 s’han doblat o subtitulat en català més de 1.700 continguts audiovisuals amb el suport de la Política Lingüística.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor