Serà notícia

‘El pacte’, ‘Mira per mi’ i ‘La mama és pura pluja’, les estrenes en català d’aquest divendres

Aquest divendres s’estrenen als cinemes tres pel·lícules en català: ‘El pacte’, ‘Mira per mi’ i ‘La mama és pura pluja’. Aquestes obres s’estrenen doblades al català amb el suport de la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura. L’any 2021, 73 pel·lícules van comptar amb un ajut per al doblatge i la subtitulació en català de llargmetratges d’estrena en sales de cinema.

A ‘El pacte’ Karen Blixen, havent perdut l’amor de la seva vida i després d’escriure la memorable “Memòries d’Àfrica”, decideix tornar a Dinamarca. Amb 63 anys, la seva vida glamurosa es veu alterada en conèixer el jove poeta Thorkild Bjornvig. Fan un pacte que a ell li permetrà dedicar-se a escriure, però no sap fins a quin punt podrà complir la seva part. Bille August, director de Els miserables i La casa dels esperits, porta a la pantalla aquest drama basat en les memòries de Thorkild Bjørnvig. Versió doblada al català distribuïda per Movie Films a les següents sales: Cinemes Girona (Barcelona) VD; Odeon Llobregat (Cornellà de Llobregat) VD; Odeon Multicines Girona (Salt) VD; CineBaix (Sant Feliu de Llobregat) VD i VOSC; i Odeon Multicines Vilanova (Vilanova i la Geltrú) VD.

A ‘Mira per mi’ la Sophie passa uns dies en una mansió aïllada enmig del bosc. Una nit, uns lladres violents hi entren amb la intenció de robar una caixa forta amagada. La Sophie, cega i sola, ha de sobreviure amb l’única ajuda de la Kelly, veterana de l’exèrcit, a través de l’aplicació mòbil “Mira per mi”. Inòpia Films distribueix les versions doblada i subtitulada en català a les següents sales: Cinemes Amposta (Amposta) VD i VOSC; Cinemes Girona (Barcelona) VD i VOSC; Odeon Llobregat (Cornellà de Llobregat) VD; Screenbox Funatic (Lleida) VD i VOSC; Foment Mataroní (Mataró) VD; Cinema Casal Montblanquí (Montblanc) VD; i Odeon Multicines Vilanova (Vilanova i la Geltrú) VD.

A ‘La mama és pura pluja’ la Jana és una nena forta i espavilada que hagués preferit passar el Nadal amb la seva mare i no amb la seva àvia. La petita Violeta no s’hauria imaginat mai vivint al Palau de Versalles, i menys amb el seu oncle Regis. Totes dues protagonistes es trobaran amb situacions que no entraven als seus plans, però aprendran a viure-les amb optimisme i alegria. Rita & Luca Films presenta dues històries plenes de màgia i tendresa que aborden la gestió de les emocions dels més petits de la casa. Podeu veure-la en versió doblada al català en les següents sales: Cinemes Girona (Barcelona), Cines Verdi (Barcelona), Zumzeig Cinema (Barcelona), Cinema Truffaut (Girona), Cine Alhambra (La Garriga) i CineBaix (Sant Feliu de Llobregat).

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor