Sense - La República

El clown en femení

Un any més i ja en seran vuit, del 28 de setembre al 3 d’octubre el Circ Cric acollirà el Festival Internacional de Pallasses (FIP) a Sant Esteve de Palautordera amb més d’una cinquantena de pallasses de renom vingudes d’arreu de l’Estat i l’estranger disposades a fer-nos riure amb una variada gamma de propostes de gran qualitat artística i per a tots els gustos i edats. Entre elles, destaca la clown francesa Rosie Volt (Daphné Clouzeau), alumna i estreta col·laboradora de l’insigne i ja desaparegut pallasso, formador i director Michel Dallaire, un dels fundadors del Cirque de Soleil que ha creat escola.

Consolidat com un referent internacional i una cita anual imprescindible per a totes les dones que han fet de la pallassa una opció de vida, el Festival de Pallasses contempla no només una extensa programació per al públic general, sinó també un intens vessant professional amb cursos i stages dedicats al col·lectiu de pallasses. Així, les primeres jornades estan reservades per a les pallasses, mentre que a partir del dijous 30 de setembre, amb l’arribada del cap de setmana, el festival s’obrirà a tothom.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor