Sense - La República

Més de dos milions per a la lluita contra el cargol poma

El Govern ha aprovat autoritzar una subvenció directa per un import de 2.044.065 euros per als membres del grup ad hoc seleccionat per a la lluita contra el cargol poma i la conservació de la biodiversitat al delta de l’Ebre. Aquest grup està constituït per les comunitats de regants del delta de l’Ebre, agrupacions de productors del delta de l’Ebre, organitzacions ambientalistes amb àmbit d’actuació al delta de l’Ebre, administracions públiques, i centres de recerca. Aquest fet permet garantir una continuïtat de les actuacions que han de ser executades per part dels membres de l’esmentat grup ad hoc.

Les actuacions d’aquest grup formen part de l’operatiu de Conservació de la biodiversitat i lluita contra espècies invasores inclòs dins del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya (PDR) i que té com a objectiu definir, implementar i posar en funcionament projectes de cooperació per al desenvolupament de mètodes per al control i l’erradicació de la plaga i que asseguri i/o millori els paràmetres de biodiversitat de la zona afectada.

Val a dir també que a la quantitat d’aquest pluriennal s’han d’afegir 111.100 euros que, mitjançant encàrrec de gestió a Forestal Catalana, completaran les actuacions de lluita i erradicació contra el cargol poma per a aquests dos períodes. Les actuacions a realitzar han estat aprovades per la Comissió tècnica de seguiment de les actuacions contra el cargol poma al delta de l’Ebre i se centren en els àmbits de control i erradicació, protecció de la biodiversitat, recerca aplicada i seguiment tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor