Sense - La República

‘Activistes per la vida’, al Centre d’Art Tarragona

L’exposició fotogràfica de Gervasio Sánchez “Activistes per la vida”, sobre activistes dels drets humans i ambientals amenaçats de mort a Amèrica Central, a Hondures i Guatemala, dos dels països més violents del món, es troba ara mateix ubicada al Centre d’Art Tarragona. L’exposició tracta sobre els homes i dones perseguits i criminalitzats per exercir el dret a defensar la terra, el territori i les persones que l’habiten.

A través de fotografies, text i vídeo entrevistes, “Activistes per la vida”, de Gervasio Sánchez, explica la vida d’homes i dones que tot i estar amenaçats de mort lluiten pels seus drets. Amb #ActivistasPerLaVida volen donar-los veu i denunciar les causes del seu assetjament. Perquè la seva Terra és la nostra, la seva lluita també. “Activistes per la vida” està organitzada per Entrepobles i el Port de Tarragona, i compta amb el suport de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament. La inauguració es va dur a terme el passat dijous al Tinglado 2 de l’Port de Tarragona, amb la presència de Gervasio Sánchez. L’exposició romandrà oberta fins el proper 9 de gener.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor