Sense - La República

La Generalitat i les Illes Balears estrenyen la cooperació en matèria ambiental

La consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, i el conseller de Medi Ambient i Territori del Govern de les Illes Balears, Miquel Mir, van mantenir ahir a Barcelona una reunió bilateral per abordar punts d’agenda compartides en matèria de ambiental. Per part de la Generalitat, han participat a la cimera la secretària d’Acció Climàtica, Anna Barnadas, el director general de Polítiques Ambientals i Medi Natural, Antoni Ferran, el director general de Política Marítima i Pesca Sostenible, Sergi Tudela i el director de l’Agència de Residus de Catalunya, Isaac Peraire. Per part del Govern de la Illes Balears, hi han participat el director general d’Espais Naturals i Biodiversitat, Llorenç Mas i el director general de Residus i Educació Ambiental, Sebastià Sansó.

Els dos consellers van destacar que tant Catalunya com les Illes Balears enfronten, com a territoris mediterranis, reptes ambientals comuns especialment vinculats a la mitigació dels efectes de la crisi climàtica i la preservació del medi natural. Per aquests motius, els dos governs s’han emplaçat a desenvolupar una agenda comuna i intensificar la col·laboració bilateral. En el decurs de la cimera, la Generalitat i el Govern de les Illes van acordae intercanviar bones pràctiques en matèria de conservació del litoral, economia blava, massificació d’espais natural i gestió de residus. Així mateix, van abordar la participació dels dos governs al MEDPAN, organització que reuneix administracions d’àmbit euromediterrani que gestionen àrees marines protegides.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor