Experiències

Al circ de Messi

La setmana en què Leo Messi certificava la seva onzena temporada consecutiva superant la frontera dels vint gols en la lliga, el Cirque du Soleil anunciava al món que el seu pròxim espectacle girarà al voltant de la vida i la carrera del jugador. Asseguren que no ho fan tant perquè tingui cinc Botes d’Or i s’hagi convertit en tota una llegenda, amb més de 100 milions de seguidors a Instagram, sinó perquè creuen en els valors que l’han dut al triomf: “Explorem com el treball dur, el sacrifici i la determinació fan possible qualsevol somni”, diu el creador del muntatge, Omar Sharif Mukhtar, que vol reproduir l’essència d’un partit de futbol en el circ.

No és el primer cop que el popular circ s’inspira en temàtiques i personatges famosos (ho va fer amb Michael Jackson, Avatar i els Beatles), però ara entra en el món del futbol per fer encara més global la figura de Messi i, de retruc, del Barça.

L’èxit està assegurat a jutjar per l’expectació mediàtica que va aixecar la setmana passada la festa de presentació de l’espectacle al Camp Nou. Per la catifa vermella van passar artistes com Estopa, Abraham Mateo, India Martínez (amb un impressionant abric de pell), Alfred García (molt blaugrana i molt de Messi), Macaco, Leiva i l’exlíder de Calle 13, Residente, que va treure a ballar Messi i Jordi Alba. De la plantilla del Barça només vam veure al photocall Luis Suárez i la seva dona, Sofia Balbi, amiga i sòcia de la dona del crac argentí, Antonella Roccuzzo (que va arribar vestida amb una granota de pedreria de Rosa Clarà). La resta de jugadors van entrar per una altra porta. El protagonista de la nit només va dir que estava entusiasmat i feliç amb el projecte.

També hi van ser Àlex Corretja i Martina Klein, Sergio i Javier Torres, la junta directiva del Barça, caps de Sony Music, Ona Carbonell (a qui li encantaria que el Cirque fes un espectacle inspirant-se en la sincronitzada), Mireia Belmonte (que s’entrena per anar al mundial de Corea al juliol), Pinto (ara productor musical) i Joan Gaspart, entre d’altres. Tots ansiosos per veure un espectacle, Messi 10 by Cirque du Soleil, que s’estrenarà al parc del Fòrum el 10 del 10. No podria ser en cap altra data.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor