Experiències

Experiències

La primavera esclata a Girona

La 64a edició del Girona Temps de Flors engalanarà la ciutat de l’11 al 20 de maig

Una flor que representa l’esclat de la primavera, amb esquitxos de pintura de tons vermells, grocs i roses, il·lustra el cartell de la 64a edició de Girona Temps de Flors, la gran festa de primavera de la ciutat, que començarà l’11 de maig i s’allargarà fins al dia 20 del mateix mes. Durant aquests dies, Girona s’engalanarà amb esplèndids muntatges florals. Caldrà, però, tenir temps i cames, ja que l’oferta és molt extensa: es podran veure uns dos-cents projectes artístics repartits en més de cent cinquanta espais de la localitat. A més, es podrà disfrutar d’una llarga programació d’activitats complementàries, amb iniciatives culturals, festives i musicals, com la vuitena edició de l’A Cappella Festival, que portarà a la ciutat onze formacions vocals d’arreu del món i tindrà els nord-americans Six Appeal com a caps de cartell. Tampoc faltaran propostes gastronòmiques com el Gastroflors i el Flors de Nit, a partir de les quals diversos locals ofereriran menús, tapes i dolços amb les flors com a comú denominador.

de l’11 al 19 de maig.

Dates:

dissabte, 11 de maig, a les 11 h, a les escales de la catedral.

Presentació oficial:

Web: gironatempsdeflors.cat

vic (osona)

Tastar més de 200 formatges

Redacció

L’onzena edició de Lactium, la mostra de formatges catalans, tindrà lloc al parc Jaume Balmes, on es podran trobar més de dos-cents formatges i una quarantena de formatgeries artesanes d’arreu del país, que oferiran degustacions i venda. També altres productes alimentaris i moltes activitats, com el concurs de formatges artesans de Catalunya, una cita de referència i amb un prestigiós jurat.

11 i 12 de maig

Dates:

Web: vicfires.cat

sant joan de les abadesses (ripollès)

Vila gegantera gironina

Redacció

Un any més, i ja en són 26, la Coordinadora de Colles Geganteres de les Comarques Gironines organitzarà la Vila Gegantera Gironina, enguany a Sant Joan de les Abadesses. El plat fort serà diumenge al matí, amb la presència de totes les colles i el moment de descobrir l’escultura de commemoració de la cita. La novetat serà un concurs a Instagram.

11 i 12 de maig

Dates:

Web: santjoandelesabadesses.cat

solsona (solsonès)

La fira sectorial del món rural

Redacció

Solsona celebrarà la 67a Fira de Sant Isidre, la fira multisectorial del món rural, enguany amb la dinamització de l’espai gastronòmic, un concert solidari en benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu, més actuacions musicals al carrer i el canvi d’emplaçament del concurs de conducció de tractor.

del 10 al 12 de maig

Dates:

Web: firadesolsona.com

breda (la selva)

Descobrir el patrimoni bredenc

Redacció

A Breda arribarà la 4a Fira del Monestir, un esdeveniment que va néixer l’any 2016 amb la intenció de posar en relleu el patrimoni bredenc, especialment l’antic monestir de Sant Salvador. La mostra s’associa amb la festa de l’Ajust, una celebració d’origen medieval que recorda el trasllat de les relíquies dels màrtirs cordovesos Sant Iscle i Santa Victòria al monestir.

11 i 12 de maig

Dates:

web: breda.cat

tàrrega (urgell)

Aparador del coc urgellenc

Redacció

Tàrrega convidarà a tastar les especialitats de la Firacoc, Aplec del Coc i Mostra de Productes de Fleca, un atractiu aparador del coc urgellenc i de diverses receptes flequeres, a més d’altres propostes d’alimentació. Serà en el marc de la festa major de maig, que comptarà amb un llarga programació de cultura popular, gastronomia i molta música, enguany amb les actuacions de Doctor Prats, Sense Sal i Porto Bello Band.

11 i 12 de maig

Dates:

Hora: tarrega.cat

sant feliu de llobregat (baix llobregat)

La Fira Comercial celebra 40 anys

Redacció

La Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat, que té com a principal objectiu ser un aparador de l’activitat econòmica de Sant Feliu, celebra 40 anys. La fira s’emmarca en les Festes de Primavera, i juntament amb l’Exposició Nacional de Roses, ocupa una superfície de 38.000 m² i sol rebre la visita d’unes 50.000 persones.

del 10 al 12 de maig

Dates:

Web: santfeliu.cat

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor