Experiències

Experiències

Poder disfrutar de la música amb tota la família

El 5è Festivalot de Girona oferirà una trentena de concerts familiars, un mercat i diverses activitats

Infants, pares, mares, tietes, tiets, àvies, avis, padrins, padrines, amics i amigues tenen una cita conjunta per disfrutar de la música en la cinquena edició del Festivalot, el festival de la música en família ja consolidat entre els esdeveniments familiars de referència a Catalunya. I és que fer gaudir grans i petits de la música en directe en un entorn pensat especialment per a les famílies i una programació variada, amb diferents estils musicals, és el gran objectiu del festival, que entén que la música no té edat i que les grans cançons no entenen de gènere ni d’estil, simplement agraden a tothom. El programa d’aquest any ofereix més d’una trentena de propostes amb concerts de la talla de Doctor Prats, Obeses, Reggae per Xics, Joan Dausà, El Pot Petit, Xiula, Macedònia, Jordi Tonietti, Hits –concert per a nadons– i les sessions de DJ de Lluís Gavaldà i Joan Colomo (hi ha concerts gratuïts i de pagament). Com a novetat, s’amplia la zona de food trucks i al Palau de Fires se celebrarà el Festivalot Market, un espai comercial on es faran diverses activitats, com signatura d’artistes i pintacares amb temàtiques musicals.

15 i 16 de juny

Dates:

auditori i parc de la Devesa de Girona

Lloc:

Web: festivalot.cat

en diversos municipis dels països catalans

Les festes de Corpus, a punt

Moltes poblacions catalanes estan a punt per encetar les festes de Corpus, que engalanen carrers amb flors i plantes de tota mena, a més d’oferir cercaviles, processons i activitats festives de tot tipus. Algunes de molt conegudes són les enramades d’Arbúcies, Sallent, Sitges, la Garriga, Lleida, Solsona –amb la tronada dels trabucaires– i Barcelona.

Pals (baix empordà)

L’hora de plantar l’arròs

Redacció

La XXII Plantada Tradicional de l’Arròs al Mas Carles serà, com cada any, una jornada en família per donar a conèixer la feina que hi ha darrere del conreu d’aquest cereal.

15 de juny

Data:

Web: visitpals.com

Cim del Canigó (Rosselló)

Cap a l’Aplec del Canigó

El cap de setmana anterior a Sant Joan, un grup de persones procedents de diverses poblacions catalanes s’apleguen al cim del Canigó per portar-hi la llenya que començarà a cremar el dia 22 de juny i que l’endemà, centenars de persones vingudes d’arreu pujaran a buscar per portar a centenars de municipis el foc que encendrà les fogueres de la nit de Sant Joan.

vallirana (baix llobregat)

Tradició vinícola del municipi

La Fira del Vi i del Cava de Vallirana té la finalitat de recuperar la tradició vinícola del municipi, que forma part de la DO Penedès, i de dinamitzar l’activitat comercial i turística al voltant de la producció de vins i caves i de la restauració local. Els visitants podran adquirir tiquets per degustar vins, caves i tapes elaborades pels restaurants de la vila i disfrutar de nombroses activitats paral·leles.

15 i 16 de juny

Data:

Web: vallirana.cat

barberà de la conca (conca de barberà)

Deu anys de la Festa del Trepat

La Festa del Trepat, una prèvia de la festa major de la vila, celebra deu anys amb un cap de setmana ple d’activitats vinculades al món del vi, l’art i la cultura. Els vins elaborats amb la varietat típica de la comarca, el trepat, hi seran presents gràcies a divuit cellers que compartiran els portals del municipi amb divuit artistes de diverses disciplines. Així, els visitants faran ruta pels portals més emblemàtics, on s’allotjarà un celler i un artista. Enguany, la festa homenatjarà les persones que han fet possible la celebració.

del 14 al 16 de juny

Dates:

Web: festadeltrepat.cat

El vendrell (baix penedès)

Amb ceramistes de tot el món

Fomentar la creació i la recerca en els camps de la ceràmica, i de tot l’art en general, és l’objectiu del FangArt, el Festival de Ceràmica del Vendrell, que celebra una nova edició a la plaça de Sant Salvador. Per això, mira de reunir ceramistes d’arreu del món i apropar el seu treball als visitants en un espai a l’aire lliure, on poden exposar les seves peces i també vendre-les. El programa es completa amb espectacles, exposicions, conferències, diverses demostracions i activitats tant per a adults com per a infants.

del 14 al 16 de juny

Dates:

Web: elvendrell.net

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor