Experiències

Experiències

Fires i festes que donen la benvinguda al Nadal

Tradicionals i esperades són, per exemple, la Fira de l’Avet d’Espinelves i la de Santa Llúcia de Barcelona, que inaugurarà la 233a edició el 29 de novembre

Amb el Nadal a tocar, molts pobles i ciutats obren els llums nadalencs i organitzen fires i festes amb tota mena d’articles per començar a preparar aquestes dates. Barcelona, per exemple, ultima els preparatius per inaugurar la Fira de Santa Llúcia, el mercat de Nadal per excel·lència de la ciutat –també es fan fires nadalenques en altres barris barcelonins–. La mostra omplirà l’avinguda de la Catedral amb un total de 282 parades, diverses activitats (el tió gegant, concerts, cercaviles, concursos, el pessebre del Museu Frederic Marès i la 26a Diada de les Tradicions i Costums Nadalencs a Catalunya) i novetats, com la reforma iniciada fa cinc anys de les casetes, tant pel que fa a l’estètica com al nou enllumenat nadalenc. Un altre clàssic de l’època és la Fira de l’Avet d’Espinelves, un poble que es transforma per acollir aquest certamen –cada any atrau més de 70.000 persones– que mostra una gran varietat d’avets, però sobretot l’avet Masjoanís i la Picea Excelsa. També productes naturals i artesans i diverses activitats (del 30 de novembre al 8 de desembre).

del 29 de novembre al 23 de desembre

Fira de Santa Llúcia de Barcelona:

avinguda de la Catedral

Lloc:

Web: firadesantallucia.cat

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor