Innovació

Festival ‘vintage’

Reeditar la clàssica Vespa en un modern segway o relaxar-se en un sofà SEAT 600... Bel & Bel t’obre un món de possibilitats

Aprofitar el que ningú vol. Reciclar. I, de propina, reviure sensacions de joventut amb la imatge emblemàtica d’una marca històrica dels anys vuitanta. Algú hi ha pensat. I ha tornat al passat amb elegància i innovant. És el cas de la Z-Scooter (imatge de dalt), inspirada en el disseny italià clàssic de la Vespa de Corradino d’Ascanio. Bàsicament, la gent de Bel & Bel ofereix un kit de transformació d’un segway, que pot ser personalitzat amb diverses cobertes. El resultat és la Z-Scooter, elèctrica, autobalancejada, sense emissions i que pot arribar als 20 km/h. Una aposta ecològica, que no deixa ningú indiferent, i que també té la seva versió en cadira: la Scooter Chair, inclinable, ergonòmica i amb rodes.

Bel & Bel també ha experimentat altres possibilitats de moviment i amb una altra marca històrica i alemanya. El MOVI-Personal Mover, un tricicle elèctric que pot transportar petits objectes i que es va elaborar arran d’un projecte restyling creat per la fàbrica de Volkswagen a Navarra. Una altra de les peces que defineix l’esperit creatiu d’aquest projecte és la nevera UFO Coupé 1500, inspirada i creada a partir de les restes del mític SEAT 1500. I posats a seguir navegant pel món vintage, a partir del llegendari SEAT 600, Bel & Bel ha creat un sofà artesanal de gran qualitat i bons acabats. És un producte exclusiu amb detalls originals, com els focus i els llums de posició, les aletes davanteres i part del capó. A més, té un maleter per a un minibar o per posar-hi un equip de so.

Bel & Bel és un estudi taller polivalent que va néixer el 2005, ubicat en una granja rehabilitada de Viladecans. Carles i Jesús Bel, llicenciats en Belles Arts, van iniciar aquest projecte sobre la base de readaptar objectes vells per fer-ne peces funcionals.

Preu Z-Scooter: 5.950 euros.

Preu Scooter Chair: Entre 1.470 i 1.900 euros

www.belybel.com

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor