Innovació

Passes de gegant amb una espardenya

Espardenyes que es desplacen de Catalunya a Mèxic. Fent passes de gegant, Toni Pons ha aconseguit obrir-se mercat al país centre americà i consolidar-hi la marca. Aquesta empresa gironina dedicada al disseny i fabricació de calçat ha comercialitzat 20.000 parells d’espardenyes a Mèxic en menys d’un any. Des que, a finals de l’any passat, va introduir-se als aparadors mexicans, la seva expansió ha estat constant. L’empresa ha tancat un acord amb un importador local que li ha permès obrir quatre botigues pròpies, a més de comercialitzar els seus productes als centres comercials Palacio de Hierro i Liverpool, dues cadenes que lideren el sector del comerç a Mèxic gràcies a una sòlida xarxa de més de 130 establiments.

Per aquest projecte d’internacionalització Toni Pons ha comptat amb el suport d’ACCIÓ, a través de l’Oficina Exterior de Comerç i d’Inversions a Mèxic. Segons el gerent de l’empresa, Jordi Pons, «tancar un acord amb un importador sòlid facilita molt l’accés a centres comercials del nivell de Liverpool i Palacio del Hierro». També han obert botigues pròpies, les primeres fora de l’estta espanyol, a Monterey, Ciutat de Mèxic, Cancun i Playa de Carmen, «hem apostat per la nostra marca» explica Jordi Pons L’empresa va ser fundada fa 70 anys al petit poble d’Osor (Selva). «Som optimistes per seguir creixent al mercat mexicà» assegura Jordi Pons.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor