Innovació

Fonts catalanes reguen la costa portuguesa

L’empresa Canaletas tanca un acord per encarregar-se de la instal·lació de dispensadors d’aigua a Figueira da Foz

Canaletas, empresa especialitzada en la fabricació de fonts d’aigua i que té la seu al Prat de Llobregat, ha signat un acord amb l’Ajuntament de Figueira da Foz, a la costa de Portugal, per assumir la instal·lació de fonts d’aigua a la ciutat. Figueira da Foz, un municipi litoral del districte de Coïmbra, té 62.000 habitants i rep una forta afluència de turistes. Les fonts d’aigua Canaletas s’han instal·lat al llarg del passeig marítim i a les zones esportives, connectades a la distribució de la xarxa d’aigua de l’Ajuntament. Algunes de les fonts estan connectades a un equip remot de fred per subministrar aigua fresca. Es tracta d’un projecte únic a Portugal, ja que permet als consumidors tenir aigua fresca disponible, i de manera gratuïta, en dies de calor o quan fan esport a l’aire lliure. L’Ajuntament té previst estendre el projecte a la resta de la ciutat, i també a la perifèria.

Canaletas, fundada el 1965, és la primera empresa europea que ha certificat el sistema d’higienització de les seves fonts i dispensadors d’aigua. Les exportacions representen al voltant del 30% de la facturació de l’empresa, que orienta principalment el seu negoci cap a Europa, el nord d’Àfrica i països del golf Pèrsic.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor