La monarquia

Angoixa amb les butxaques plenes

A Sofia, les banyes probablement tampoc li deixaven veure el bosc, ple de comissions i comptes a Suïssa

Les perdigonades de Corinna, l’“amiga especial” –quin eufemisme més ben trobat– de Joan Carles I, rei emèrit o el que sigui de la monarquia espanyola, haurien provocat un atac d’angoixa al Borbó pare, segons la periodista Pilar Eyre o Radio Macuto, perquè a Espanya ja no se sap mai què és veritat o intoxicació respecte a tot el que fa referència als nostres amics de la Zarzuela.

Alguns influencers, doncs, volen que Joan Carles faci llàstima als veïns del pis de baix, sota l’Ebre, més o menys. Com a avi, caçador, amant i persona gran encara li professen simpatia, però exigir responsabilitats a la seva família per cobrar més comissions que Jorge Mendes, l’agent de Cristiano Ronaldo i José Mourinho, això ja és una altra cosa. Segons diuen, Joan Carles va haver de ser atès, fins i tot, pels serveis mèdics en conèixer els hits que va cantar Corinna davant del comissari Villarejo.

Pilar Eyre defineix la relació de Joan Carles i Corinna com a “entranyable” per no dir obertament que fornicaven a tort i a dret. La reina Sofia ho sabia, com a mínim, des del 2004, i les banyes probablement no li deixaven veure el bosc, que estava ple de comissions milionàries i de comptes corrents a Suïssa, sobretot si és una dona de l’estil de la seva filla Cristina, que mai es va assabentar de les activitats econòmiques del seu marit, tot i que hi havia la seva firma per tot arreu i que treballava en una entitat bancària. Ximple segur que no ho era...

Més papistes que el papa

Després de l’escàndol per la denúncia de Corinna, els primers que han sortit a defensar els Borbons i la monarquia han estat, oh quina sorpresa, els socialistes espanyols. Així, es van espavilar a dir fa uns dies que no donaran suport a cap comissió que investigui les activitats de Joan Carles. La monarquia, al davant de tot.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor