La monarquia

Villarejo, el patge reial

El dia que surti la gravació en què Joan Carles diu a Corinna: ”Soc pobre, només tinc 20 milions de dòlars”, ens divertirem

L’excomissari José Manuel Villarejo, ara a la presó d’Estremera, és el nou rei del mambo de la política espanyola. Té tanta informació reservada, que és capaç, entre barrots, de fer caure un ministre rere un altre. Mentre s’entreté en la caça menor –polítics, jutges i fiscals–, Villarejo encara tindria la carta definitiva ben amagada a Alemanya, concretament en una caixa forta de Corinna zu Sayn-Wittgenstein, empresària, aristòcrata i antiga amant de Joan Carles I, una femme fatale digna de sortir en qualsevol film de James Bond.

Segons van publicar a l’estiu alguns digitals de Madrid –informació recollida posteriorment per la premsa (ehem) més seriosa–, Villarejo, en un moment de debilitat, hauria lliurat a Corinna un pen drive farcit amb un milió de fitxes individuals amb informació “sòrdida i obscura” d’una multitud d’empresaris, polítics i personatges de la jet-set espanyola. Després de fer-se públiques gravacions en què es diu que alguns jutges i fiscals se n’anaven amb menors a Colòmbia, ens podem creure qualsevol cosa.

El CNI, desesperat per recuperar la informació de Corinna, hauria demanat al mateix Villarejo que completés la missió, però va fracassar. Així, va aconseguir la famosa gravació en què Joan Carles I hauria dit a Corinna una frase per a la història: “Mira, soc pobre. Només tinc 20 milions de dòlars, si vols viure amb mi, hauràs de treballar.”

Corinna, una ‘mare’ per a Urdangarín

LLUÍS SIMON

L’alemanya es va quedar a un pas d’haver de declarar en el judici contra el cunyat del rei, Iñaki Urdangarin. L’acusaven d’haver estat ella, precisament, la que li havia proposat organitzar el Valencia Summit 2004 amb fons públics, una de les principals acusacions que li va costar acabar a la presó.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor