La monarquia

Pànic a La Zarzuela amb Villarejo

Temen que l’excomissari gravés Letícia i l’empresari López Madrid, com ja va fer amb alguns ministres

L’excomissari José Villarejo podria estar a punt de sortir de la presó i ho podria fer just setmanes després que alguns mitjans hagin tornat a parlar i escriure sobre les converses que hauria pogut gravar i conservar entre Leticía i el seu compi yogui, el conegut empresari Javier López Madrid, imputat en diversos casos de corrupció, des del Gürtel fins a Lezo, passant per l’operació Púnica i Bankia. Va ser el mateix Villarejo qui va destapar les gravacions de Corinna, que revelaven que Joan Carles I havia cobrat comissions de l’Aràbia Saudita.

L’ombra d’un possible escàndol de proporcions majúscules en la línia de flotació de Felip VI i Letícia s’ha alimentat perquè el mateix López Madrid hauria buscat micròfons en algunes de les seves oficines i habitatges tement que alguna de les seves trobades i llargues xerrades amb Letícia s’hagués pogut gravar. Villarejo ja ha destapat des de la presó converses de la ministra de Justícia, Dolores Delgado, i de María Dolores de Cospedal provocant maldecaps incessants als nuclis de poder de la capital espanyola.

El jutge de l’Audiencia Nacional que preveia donar la llibertat a l’excomissari, Diego de Egea, va decidir fa uns dies deixar el cas per “motius personals”. No deu ser tan senzill, tot i les pressions constants, enviar a casa un personatge investigat per delictes d’organització criminal, blanqueig de diners i descobriment i revelació de secrets. To be continued.

El ioga uneix en l’adversitat

LLUÍS SIMON

La relació de Letícia i López Madrid va saltar a la llum pública quan es va filtrar un dels missatges que li va enviar la reina just després que l’empresari fos acusat en l’escàndol de les targetes black. Deixem que les paraules parlin per si mateixes: “Ens coneixem i ens respectem. La resta, merde. Un petó compi yogui (miss you!)”

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor