La monarquia

Fonien Felip i Eva el gel islandès?

Aquesta és una història que he escoltat de tres persones, tot i que probablement la font original és la mateixa. Ja ha entrat en el terreny de les llegendes urbanes. Resulta que una parella de la Garrotxa, coneguda com a propietaris d’una empresa emblemàtica de la comarca, va viatjar fa uns anys a Islàndia de vacances en temporada baixa a un balneari de luxe i exclusiu, apartat de les rutes habituals fins i tot per a un país tan petit i accessible. Lògicament, van voler aprofitar un dels atractius de l’establiment, la zona de piscines i aigües termals. Allà es van fixar en una cara ben coneguda, d’un individu molt alt. Es van mirar entre ells i, renoi, era el senyor –en aquells temps– príncep d’Espanya, futur Felip VI. No anava acompanyat, i ho van trobar estrany, de la seva esposa, Letícia. Però no es van fixar només en aquest detall, sinó en el grup d’amics –van suposar– que l’acompanyaven, perquè entre ells hi havia ni més ni menys que la model noruega Eva Sannum, antiga i escultural parella del príncep, a qui havia deixat, segons algunes cròniques oficials, a contracor per la pressió d’alguns mitjans.

La cara de sorpresa i el xiuxiueig dels nostres amics van ser tan evidents que devien cridar l’atenció de Felip, Eva i companyia. Així, a l’hora d’anar a pagar la factura del suculent sopar o fins i tot de l’habitació, els sorpresos turistes van rebre una nota en què se’ls deia que ja ho tenien tot pagat i que s’agraïa la seva “discreció”. No calia ser algú gaire avesat per entendre com i per què s’havia pagat aquella factura. Ara bé, el més divertit de tot plegat és que la “discreció” va durar el que va durar. Primer ho expliques a un familiar directe,que ho explica a un amic seu, després es comenta la jugada en un sopar amb poques persones i finalment la història, segurament amb molts canvis respecte a l’original, circula lliurement.

Eva Sannum, ‘antiga’ parella de Felip VI quan l’actual rei era príncep

Aquell escot

El 2001, Felip i Eva van assistir al ball de gala de la boda reial de l’hereu noruec, Haakon, amb Mette-Marit. Se’ls veia feliços, però unes imatges de la model amb un escot generós van escandalitzar el rei Joan Carles, precisament el més faldiller de la família, que va fer mans i mànigues perquè la parella trenqués el seu compromís de casament.

Urdangarin es fa ecologista

Els primers permisos que ha rebut Iñaki Urdangarin per sortir de la presó de Brieva (Àvila), on viu en solitari, han constatat que físicament el cunyat del rei ha canviat molt poc i que manté, a més, els mateixos gustos per la roba i els complements de categoria, és a dir de preus poc accessibles per a la majoria dels súbdits del seu parent Borbó. La revista Lecturas s’ha fitxat fins i tot en el rellotge del marit de la infanta, que segons el redactor que escriu la notícia s’eleva a 700 euros. En els seus desplaçaments a l’Hogar Don Orione, on teòricament fa treball social –contra l’opinió del fiscal, que no vol que surti de la presó–, s’ha vist el condemnat amb una bossa amb un lema que incita al consum ecològic. N’hi falta una altra que avisi dels perills de la corrupció.

Froilán ‘tanca’ les discoteques

El fill de la infanta Helena, el quart en la línia de successió al tron espanyol, continua fent de les seves per Madrid, segons van explicar alguns testimonis en un programa de Telecinco. “A classe hi va poc, sempre el veig amb noies rosses, tot i que la seva xicota és morena”; “fuma porros i és garrepa”; “es dedica a mamar moltíssim i quan no vol que algú s’acosti l’envia a prendre pel cul”; “quan beu en una de les barres s’excedeix molt”... són algunes de les frases de companys d’estudi o de persones que el coneixen.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor