La monarquia

Una espelma a La Zarzuela

Hi ha notícies o simples fets al voltant de l’star system que superen la capacitat de sorpresa d’aquest cronista, que ha vist fins i tot naus cremant-se més enllà d’Orió. Ni amb el meu llarg bagatge tinc adjectius per qualificar el fet que Gwyneth Paltrow decidís posar a la venda una col·lecció d’espelmes amb una fragància ben especial, la de la seva vagina (sic). D’aquesta idea comercial no en vaig tenir coneixement al seu moment i no ho lamento. Però aquesta setmana sí que ha saltat a la xarxa, com una bomba d’efectes retardats, que les espelmes s’han esgotat en tots els llocs web on s’havien posat a la venda. Tampoc tinc qualificatius per valorar aquest èxit comercial, que segur que no té precedents en cap sentit.

Però que té a veure, em direu, la fragància íntima de Paltrow amb aquesta secció dedicada a reis, reines, prínceps i princeses d’aquí i del més enllà? Doncs que la hipòtesi que una d’aquestes espelmes hagi acabat a l’habitació de Felip VI no és descabellada. M’imagino, de fet, el nas arremangat de Letícia flairant ben fort aquella olor (sospitosa?) i preguntant al rei sobre quina herba o fruita està inspirada. La fruita prohibida, és clar. Paltrow i Felip van viure, segons va documentar El Mundo i després altres mitjans de la faràndula, un estiu d’allò més calent a Mallorca el 2002 després que es coneguessin en un sopar amb marisc pel mig (ja sabem què fa el marisc) amb altres estiuejants de renom. Paltrow, que ja anava al darrere de Chris Martin, el vocalista de Coldplay, va trobar el seu príncep blau i es va veure durant uns dies com la futura Grace Kelly espanyola. Els que van seguir aquella història mantenen que va ser ella qui es va fer enrere quan va veure que aspirar a ser futura reina d’Espanya no seria precisament un conte de fades. Felip, amb tot, no l’oblidarà mai, sobretot si té l’espelma al costat del llit.

Gwyneth Paltrow, a la catifa vermella del festival de Canes

Actrius i Joan Carles

Les actrius van ser una de les especialitats de Joan Carles I. El cas més conegut és el de Bárbara Rey. El monarca, a diferència del seu fill, hi tenia relació mentre estava casat i tampoc prenia gaires precaucions malgrat els maldecaps que això provocava al seu equip de seguretat. Un dia parlarem d’una altra actriu: Sandra Mozarowsky.

Pedrizia, una història d’amor virtual

Letícia i Pedro Sánchez van anar plegats a l’institut, concretament al Ramiro de Maeztu de Madrid. La futura reina es va enamorar no només de la literatura, sinó també del seu professor de literatura, deu anys més gran. En tenia 17 i va acabar fugint amb ell, com si fos una Lolita qualsevol. Sánchez, que era de ciències, tenia les idees més clares, però tots dos han acabat sent poderosos, en un àmbit molt ampli del terme. Aquests dies des de Twitter alguns comptes han creat de forma virtual una història d’amor coneguda com Pedrizia. Ara només falta que Sánchez faci com François Hollande i es compri una moto per anar de La Moncloa a La Zarzuela.

Unidas Podemos també promet lleialtat al rei

Pablo Iglesias, Irene Montero i Alberto Garzón, els caps visibles d’Unidas Podemos, han passat en pocs anys del 15-M, l’assalt al cel i el projecte per tombar el règim del 78 a prometre lleialtat al rei, símbol màxim d’allò que deien combatre. Això demostra, sobretot, que la monarquia espanyola és i serà capaç probablement en els propers anys de resistir perfectament qualsevol canvi polític i social del país. Representa també la unitat de la nació, i això sempre juga a favor dels seus interessos.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor