La monarquia

Amistats perilloses

Si bé és cert que l’historial d’Iñaki Urdangarin està farcit d’aventures amoroses durant el llarg i finalment frustrat matrimoni amb la infanta Cristina, també hi ha alguna ombra de dubte en el presumptament incorruptible comportament de la princesa. Des de l’entorn de la casa reial, i més concretament des de la patuleia d’experts que segueixen, o això diuen, les interioritats de tota la família, es va revelar una de les aventures més exòtiques que hom pugui imaginar. Seguim.

Hauria estat Letícia, enemiga declarada de Cristina, la que hauria filtrat o simplement hauria alertat el seu marit de l’aventura gairebé impossible de l’antiga duquessa de Palma amb un actor ben conegut de l’escena barcelonina i catalana: Juanjo Puigcorbé. El més sensacional de tot plegat és que l’actor no només s’ha declarat republicà, d’esquerres i sobiranista, sinó que va exercir com a tal sent regidor a l’Ajuntament de Barcelona i representant d’ERC a la Diputació, tot i que aquesta aventura, com la que teòricament va tenir amb Cristina, no va acabar bé.

Els rumors sobre la relació entre Puigcorbé ja s’havien destapat fa més de vint anys, després que es coneguessin a Madrid durant un rodatge. Quan la infanta es va instal·lar a Barcelona per treballar (això diuen) a La Caixa, la cosa hauria anat a més. La història va començar a circular per la zona alta de la ciutat, i el mateix actor va haver de fer un desmentiment que molts no es van creure, sobretot dins les parets de La Zarzuela. Anys després, mentre Urdangarin patia la seva presó en solitari la seva dona hauria tornat a caure en braços de l’enemic republicà.

Per acabar d’adobar aquesta sainet, només cal afegir-hi que Puigcorbé va interpretar Joan Carles I en un film televisiu. Fonts de La Zarzuela haurien assegurat, per reblar el clau, que l’emèrit és qui hauria demanat a la infanta que deixés de veure Puigcorbé.

Juanjo Puigcorbé, en la presentació del film en què va interpretar Joan Carles I

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor