La monarquia

Torrente: operació Sanxenxo

S’ha girat feina per al CNI i sobretot per al grup d’amiguets que Villarejo hi té ben col·locats, amb l’aquiescència de la ministra Robles, ara que es confirma que Joan Carles I aterra a l’entranyable municipi de Sanxenxo, una de les capitals de l’alta societat espanyola a les Rías Baixas. Ja fa temps que corre la brama que hi ha gravacions de l’emèrit, Felip VI i Letícia que deixarien la família reial com una bossa d’escombraries impossible de reciclar, però la informació és poder i de poder mai n’hi ha prou. L’excomissari encara malda per un indult abans que algú se’l trobi penjat en una cel·la qualsevol.

Amb la gira ibèrica que prepara el rei, exculpat ja a Espanya –només faltaria!– de qualsevol possible delicte, es tracta d’apuntar bé el Pegasus al mòbil de sa majestat i deixar que s’esbravi, amb amics com Pedro Campos i Josep Cusí, a bord del Bribón sobre com l’ha tractat la societat espanyola després dels serveis que ell ha fet per la causa.

Si aquest conegut software accedeix a totes les funcions i carpetes del mòbil reial també s’hi trobarà una llista interminable de noms femenins que ens seran familiars, i probablement imatges que el reconforten en aquests moments tan complicats. Pel bé de tots, i sobretot del bon gust, desitgem que el monarca hagi esborrat els vídeos i que aquests no acabin al disc dur de Villarejo. Ja veig la bava de l’antic comissari caient per la comissura dels llavis mentre truca a un periodista amic per posar-lo al corrent de les últimes novetats.

La conversa que cal gravar, però, és la que tindrà l’emèrit amb el seu fill. Pot sortir-hi tota la merda, com es diu sovint quan un pare considera que el seu fill l’ha traït. Podríem esperar un diàleg tràgic a l’estil Shakespeare, però amb el nivell dels personatges segurament serà el Quixot intentant convèncer Sancho Panza de les seves heroïcitats.

El port de Sanxenxo, on el ‘Bribón’ de Joan Carles I participarà en una regata

Pedro Campos

Després del luxe amb què ha viscut a Abu Dhabi, Joan Carles I s’allotja a casa de Pedro Campos, amic personal i president del CN Sanxenxo. Sempre que l’emèrit ha anat a Galícia ha estat per navegar i participar en mariscades interminables amb un grup d’empresaris que l’han afalagat i han pogut anar pel món amb aquest epítet: amic del rei d’Espanya.

Sofia també l’espera a La Zarzuela

La Casa del Rei ha confirmat que en la reunió d’aquest dilluns entre el pare (Joan Carles I) i el fill (Felip VI) també hi haurà l’esperit sant (Sofia), un ésser que ha desaparegut de l’escena i que està considerat per sobre del bé i el mal en l’actual Espanya borbònica. Sofia, que sempre està de viatge privat (ara a Miami), és ben bé mare de la seva filla (Cristina). Diuen que ha portat amb resignació cristiana el fet que el seu home l’hagi enganyat amb la meitat de les aristòcrates europees i amb dones de baixa estofa a Espanya, però que no ha sabut mai res de cap dels seus negocis econòmics. Per a ella, l’increment exponencial del seu propi patrimoni era tot un misteri.

A Espanya sí, però a Anglaterra no

Molt valent Joan Carles I amb la decisió d’anar de vacances de primavera a Galícia i dormir en algun dels palauets que la família té a Madrid, però difícilment el veurem acostar-se, ni que sigui per visitar algun col·lega, a la city de Londres. La justícia britànica l’espera amb els braços oberts després de la causa oberta per assetjament a Corinna, en què també hi ha implicats Villarejo i el CNI. Tots els camins porten a Roma. Seria realment una qüestió de justícia poètica que l’emèrit acabés com Pinochet.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor