Arts visuals

RECOMANACIONS D’ART

L’avantguarda d’Oscar Masotta

Sala: MACBA Adreça: Pl. dels Àngels, 1 Barcelona Horaris: d’11 a 19.30 h (dimarts no festius tancat)

El MACBA exposa fins a l’11 de setembre La teoria com a acció, un recorregut per l’obra i el pensament de l’intel·lectual i artista argentí Oscar Masotta, una figura crítica, incòmoda i admirada, i el principal impulsor de l’avantguarda al seu país. Instal·lat a Barcelona fugint de la dictadura, va crear grups d’estudi sobre psicoanàlisi i art en què va reunir seguidors entusiastes.

Un retrat a quatre mans

La Fundació Apel·les Fenosa presenta fins al 30 de setembre l’exposició Un retrat a quatre mans, centrada en el retrat de Dora Maar de 1939-1940, fet per Apel·les Fenosa i acabat per Picasso. Va ser durant l’ocupació alemanya de París que els dos artistes van reforçar la seva amistat. Picasso vivia llavors amb Dora Maar i va demanar a Fenosa que la retratés.

Fundació Apel·les Fenosa.
Major, 25, El Vendrell.
11h a 14h i de 18h a 20h

Reflexió sobre la creació

L’artista colombià Óscar Muñoz, un dels creadors contemporanis més destacats en l’àmbit internacional, exposa a la seu de la Fundació Sorigué de Lleida una selecció d’obres en què es mostra l’exploració dels moments anteriors i posteriors a la fixació de la imatge. És una reflexió sobre la fugacitat del temps i la memòria i la relació de l’art amb la realitat i els moments.

Fundació Sorigué.
Alcalde Pujol, 2 Lleida.
10h a 14h i de 17h a 20h

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor