Música

Primavera Sound, esclat en negre i femení

Dimecres es posarà en marxa una nova edició del Primavera Sound amb un cartell marcat pel trap de Migos, el retorn de Björk a Barcelona i el talent de noves revelacions femenines

L’irreverent trap de Migos, la formació nord-americana que està generant milions de reproduccions a les xarxes, és una de les saboroses obertures de cartell del Primavera Sound d’aquest any, que arrencarà dimecres que ve amb una programació que inclourà, fins al3 de juny, altres grans reclams com el retorn d’Arctic Monkeys, que després de quatre anys sense pujar als escenaris actuaran al festival barceloní, i Björk, que per primer cop actuarà al Primavera Sound amb els sons de la seva nova Utopia. Ella és una de les protagonistes de la llarga llista de talent femení que desfilarà pel Parc del Fòrum durant el festival, en què també destaquen els noms de Jane Birkin, Haim, Ferver Ray, Lykke Li, com a valors consolidats, i promeses que estan marcant el camí del futur com Lorde i el trip-hop de Sevdaliza. A banda de Migos, A$AP Rocky, Vince Staples, Tyler, Thundercat i Jorja Smith posaran el hip-hop i la música negra que marcarà bona part del to del cartell d’aquest any.

També hi haurà lloc per a les revelacions més properes, entre les quals cal destacar la parella artística formada per Maria Arnal i Marcel Bagés, triomfadors durant el 2017 amb el sorprenent folk d’avantguarda del seu 45 cerebros y un corazón.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor