Música

L’Acampada Jove es fa gran

El festival politicomusical de Montblanc reuneix més bandes i artistes que mai, 25 en total, entre els dies 19 i 21 de juliol. L’edició d’enguany vol homenatjar “la resistència, la lluita i la llibertat”

Vint-i-cinc grups i artistes conformen el cartell de la 23a edició de l’Acampada Jove, que se celebra entre el dijous 19 i el dissabte 21 a Montblanc, localitat que ja fa deu anys que és la seu del festival. Amb aquesta xifra es bat el rècord de bandes participants en el festival politicomusical més important del país. Hi assistiran Buhos, VaDeBo, Sense Sal, Ebri Knight, Tremenda Jauría, Setrill, Txarango, Smoking Souls, Porto Bello, Xavi Sarrià, Germà Negre, Prozak Soup, Talco, Doctor Prats, Koers, Auxili, Assekes, Marcel Lázara i Júlia Arrey, Suu, La Raíz, Els Catarres, Roba Estesa, Senyor Oca i Gemma Humet. L’edició d’aquest estiu estarà marcada per la situació política i repressiva. El lema de l’edició d’enguany és Resistència, lluita i llibertat. El director de l’Acampada Jove, Pau Morales, va explicar durant la presentació del cartell definitiu que “un cop més es demostra la falta de democràcia veient la persecució de la llibertat d’expressió a l’Estat espanyol”. “L’Acampada Jove és un espai de reivindicació en què no s’obliden les persones que pateixen aquesta vulneració dels drets, com és el cas dels presos polítics i del músic Valtònyc, que ha hagut de marxar a l’exili”, va afegir.

L’Acampada Jove va néixer el 1996 a Arbúcies i l’organitzen les Joventuts d’Esquerra Republicana i l’Associació Cultural Acampada Jove.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor