Articles

L’estiu és per als genis

La ruta del Paisatge dels Genis, que integra les poblacions de la demarcació de Tarragona que van marcar la vida i l’obra de Pau Casals, Joan Miró, Gaudí i Picasso, ha organitzat per a aquest estiu diverses activitats especials

La ruta del Paisatge dels Genis, que és la que uneix les cases i els espais de les comarques de Tarragona que van marcar la vida i l’obra de Miró, Pau Casals, Gaudí i Picasso, proposa per a aquest estiu diverses activitats especials. Mont-roig, al Baix Camp, ofereix visites a la casa i al taller de l’artista, al recentment obert Mas Miró. No només s’hi han programat visites guiades, sinó també la ruta El paisatge emocional de Miró, que proposa un recorregut amb audioguia pels paisatges de Mont-roig que van inspirar les obres de l’artista, com ara l’ermita de la Mare de Déu de la Roca, la platja de la Pixerota i el poble de Mont-roig, tres espais pintats pel geni. També ofereixen un sopar als jardins, una xerrada sobre la sèrie Les Constel·lacions de Miró i l’observació de l’univers des de la torre del Mas Miró. Al Vendrell, en el marc del Festival Internacional de Música Pau Casals, el Museu Pau Casals ha programat l’activitat Mar de sons i vi, que comença amb la visita als museus i acaba al jardí, gaudint d’un tast de vins tot escoltant una petita audició de violoncel, a més de maridatges musicals als jardins del museu. Per la seva banda, Reus ofereix una nova vista guiada, Reus modernista, de Gaudí a Domènech i Montaner, que inclou l’Institut Pere Mata, la ruta del modernisme i el Gaudí Centre, on també hi ha programada l’activitat especial per a famílies Observem, escoltem i toquem en família, que inclou un taller de trencadís. Aquest estiu també s’amplien les visites guiades a la casa Navàs de Reus, d’estil modernista. I a Horta de Sant Joan, població clau de l’univers de Picasso, avui mateix comença el curs de pintura Paisatge d’Horta, una experiència per inspirar-se en paisatges picassians.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor