Arts visuals

Recomanacions

Aquesta setmana, proposem una mirada a Joan Miró des de Palma, visitar les peces egípcies del Museu Britànic presents a Barcelona i el testimoni del fotoperiodisme francès durant la revolta del Maig de 68.

La cara humana dels déus

Més de 150 peces provinents del Museu Britànic formen part de l’exposició Faraó, rei d’Egipte. Les peces retraten el caràcter diví dels faraons, la simbologia de vestimentes i joies i els rituals de l’antic Egipte.

Sala: Caixafòrum Barcelona. Adreça: Avinguda Ferrer i Guàrdia, 6-8, Barcelona. Horaris: De dilluns a diumenge i festius, de 10 a 20 h. Els dimecres de juliol i agost, de 10 a 23 h.

Miró, esperit salvatge

L’exposició, que arriba a Mallorca després de viatjar a Seül, Bolonya i Torí, ofereix un conjunt de claus per aproximar-nos a l’esperit i al pensament de l’artista, incloent-hi l’afecció per la seva terra i la seva dignitat.

Sala: Fundació Miró Mallorca. Adreça: Saridakis, 29, Palma. Horaris: Dimarts, dimecres, dijous, divendres i dissabte de 10 a 19 h. Diumenge i festius de 10 a 15 h. Dilluns tancat.

La revolta del Maig del 68

Fotografies del diari France-Soir de la revolta protagonitzada per estudiants i obrers durant els fets del maig del 1968. Naixia una nova societat dins la França conservadora de De Gaulle.

Sala: Palau Robert. Adreça: Passeig de Gràcia, 107, Barcelona. Horaris: De dilluns a dissabte, de 9 a 20 h. Diumenges i festius, de 9 a 14.30 h. Fins a l’11 de setembre.
Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor