Arts visuals

Recomanacions

Aquesta setmana us proposem una mostra representativa del treball de Marcel Pey, al renovat centre d’art de Tarragona; dibuixos sobre la terrissa de la Galera, al Montsià, i una exposició sobre la fotografia d’autor.

The Burning Blade

L’artista Marcel Pey presenta una selecció de treballs representatius de la seva trajectòria (fotografia, cinema, vídeo) i fa èmfasi en diverses sèries d’obres recents de fotografia digital sobre paper fotogràfic.

Sala: Tinglado 2. Adreça: Moll de Costa, 8, Tarragona. Horari: de dimarts a dijous de 10 a 13 h. Divendres i dissabte de 10 a 13 i de 17 a 20 h. Diumenges i festius d’11 a 14 h. Fins al 7 d’octubre.

Fotografia creativa

La fotografia “creativa” a Catalunya (1973-1982) presenta el sorgiment d’una generació de fotògrafs que van reivindicar el reconeixement de la fotografia “creativa” o d’autor com un art autònom.

Ramon Noè i la terrissa

L’exposició mostra per primer cop els apunts de camp dels dibuixos de Ramon Noè Hierro sobre la Galera. Permet conèixer la Terrisseria J. Cortiella als anys cinquanta del segle XX, l’única en actiu actualment.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor