Arts visuals

Recomanacions

A les acaballes de l’estiu, els proposem la nova exposició de la galeria Antoni Pinyol de Reus; una mostra que aplega el treball dels millors fotoperiodistes i una selecció de l’obra recent d’Arranz Bravo.

L’Arranz Bravo més recent

Després de les mostres que ha presentat en diversos països, l’artista Arranz Bravo presenta ara al Castell de Benedormiens una important selecció de les obres més recents. La major part han estat creades a partir del 2016, i algunes són de gran format.

Tot és matèria

Manuel Alcalá presenta la seva nova exposició, Tot és matèria, a Reus. L’obra té els seus orígens en la professionalització de l’artista en el terreny del disseny industrial i en la fusió d’aquest camp amb diverses tendències, com el l’art cinètic, l’Op-Art i el constructivisme.

Sala: Galeria Antoni Pinyol Adreça: carrer del Vidre, 11. Reus Horari: matins, de dimarts a dissabte, d’11 a 13.30 h. Tardes, de dimarts a divendres, de 18.30 a 20.30 h. Fins al 2 d’octubre

Creadors de consciència

L’exposició Creadors de consciència aplega el treball de 40 fotoperiodistes, entre els quals s’hi troben Gervasio Sánchez, Kim Manresa, Sandra Balcells, Javier Corso, Manu Brabo i Samuel Aranda. Les seves fotografies s’han publicat als mitjans de comunicació més importants del món.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor